Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 90882 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 310

Odp.: Netia - praca

Eh, narzekacie tak na tą pracę, a wczoraj fajnie piło się wódkę za darmo...jakoś na imprezie nie zauważyłam niezadowolenia z bycia w netii, wręcz przeciwnie abawa była na całego:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Netia - praca

Właśnie, popieram, na forum narzekają a wczoraj to co poniektórym aż oczka sie świeciły że popija za free. Ja poszłam na imprezę żeby pobawić się z moją grupą, było świetnie:)w każdym call center jest podobnie, nikt na siłę was tu nie trzyma, a osoby kreatywne i chcące zarobić maja wyniki i taki jest fakt.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale na tym forum to na netie narzekaja ludzie ktorzy tam nie pracuja ;D a nie CI ktorzy pracują :D

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 309

no własnie. dostają 500 zl to i z imprezy się cieszą. żałosne.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ta cała impreza kojarzy mi się z sytuacją gdy na wsi biedny chłopek dostaje winko za darmo ale w zamian musi je odpracować cały dzień u bogatego rolnika. To samo w Netii zorganizowali imprezkę cieszycie się a za ile pracujecie często ludzie z tytułem magistra .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niech się każdy cieszy z tego co ma

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Popieram wypowiedz trochę wyżej, jeśli ktoś nie był i nie wie jak jest to jakim cudem może się wypowiadać!Żałośni jesteście, komentujecie a nic nie wiecie jak to wszystko wygląda.Ja jestem bardzo zadowolona, w ostrowieckich lokalach ludzie po 8, 10 godzin dziennie i często całe weekendy i noce zarabiają niecały tysiąc a tutaj fizycznie nie nastoisz się ani nie nanosisz talrzy, więc czy naprawde jest źle? A poza tym, 500zł zarabiają osoby w pierwszym miesiącu, który jest miesiącem NAUKI dla osób, które nigdy nie pracowały w CC. Nie każdy może być mechanikiem czy nauczycielem, nie każdy nadaje się do Call Center.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oj, byłem, widziałem i spierdzieliłem do lepszej roboty. Zresztą gadałem z osobami, które tak pracują i wiele z nich w zaufaniu mi powiedziało, że niektórzy za 1 mc wzięli 300 parę zł. I teraz powstaje pytanie co z taką wielką wypłatą robić heh... Nie mówiąc o tym, że jedna dziewczyna powiedziała, że podpisała 30 parę umów i zarobiła 1100 zł, a 5 umów wcięło i gdzieś przepadło. Na dodatek wypłata 20 dnia każdego mc to kpina. Oni to robią specjalnie, żeby każdy zostawał dłużej. Np zaczynasz pracę 1 lipca, a wypłatę masz dopiero 20 sierpnia, heh kpina!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A i jeszcze dodam, że większość osób jest tam na stażu, poczekajcie jak się staże skończą to zobaczymy ilu Was zostanie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

atmosfera tam jest super i to się ceni ale atmosferą się rachunków nie zapłaci .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 319

Wiekszosc osob na stazu :D na stazu jest tylko kilka osob ;D takze nie wypowiadaj sie sie jak nie wiesz o czym mowisz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wiem o czym mówię robolu za 3,80. W mojej grupie większość osób miało staż, więc nie p......ol głupot jak niedoinformowana/y jesteś.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Fajnie jest czytać wypowiedzi ludzi, którzy przepracowali miesiąc w firmie i już znają ją na wylot:))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja przepracowałem 2 miesiące kokosów nie zarobiłem bo około 2500 za 2 m-c ale nie zamierzam rezygnować bo 6h dziennie praca , do południa sobie leże potem w pracy jak na spotkaniu z przyjaciółmi i grosza trochę wpadnie . Gdy będę chciał zmienić pracę na pewno przyda mi się doświadczenie w sprzedaży usług telekomunikacyjnych ;)

Gość_teletubiś
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Super ;D u CIebie w grupie wiekoszosc to nie wiekszosc w firmie ;D staze dostali dopiero ludzie z 3 grupy ktora przyszla, z pierwszych dwoch nikt ;D Takze maksymalnie na stazu moze byc 40 osob ze 150 osob co nie rowna sie wiekszosci, takze pocwicz obliczenia :-)

i nie wiem do kogo bylo robolu za 3,80 takze pomine ;D

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dokładnie staż dostali osoby z trzeciej grupy ale o ile mi wiadomo dość szybko ta grupa ulega skurczeniu jedni już na początku szkolenia zrezygnowali inni w trakcje pracy. ktoś kto lubi oszukiwać to nadaje się lecz osoby uczciwe nie mają szans .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 325

Moim zdaniem to każdy ma trochę racji i Ci zadowoleni i Ci krytykujący. Zgodzę się z osobą wyżej, że grupa 3 dostała staże, bo sama w niej byłam. Zrezygnowałam na rzecz lepszej pracy, aczkolwiek atmosfera była fajna, jednak wolałam pracować w miejscu gdzie mam pewny zarobek, a ni uzależniony od jakiegoś progu. Ale staży ma dostać jeszcze więcej osób, także naprawdę tendencja stażystów, a pracujących może się wyrównać. Na staż jak najbardziej polecam:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dobrze powiedziane, ja tam nie cierpię wciskać ludziom kitu. Pracowałam w Pley jako telemarketerka i nigdy więcej. A w te szałowe zarobki też nie wierzę, mam znajomą co pracowała w netii w Warszawie i zarabiała bardzo mało jak na tamte płace. Mówicie, że za pierwszy mc bierzecie mało kasy, bo nie jesteście wdrożeni w pracę itd. Ale dla mnie to wyzysk pracować 143 godz za 500 zł, to na pół etatu więcej się zarobi i pracuje 80 godz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 1516182021 ... 37383940
Przejdź do strony nr
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę