Ta znajoma z Netii z Warszawy,o niej wyczytałaś na forum Netii siedząc po nocach przy komputerze ?
"gicior" i inne testy,już ci pisałam nie grypsuj,bo nie każdy siedział....
PACE - co to jest ?idź spać,bo bredzisz,albo załóż okulary, bo nie widzisz co piszesz !
Tak szczerze ja pracowałem w warszawie na słuchawce przy usługach netii i wy mowicie ze trzeba wyrabiac norme w miesiacu około 30 umów
jak ja potrafilem po 20 umow dziennie przedłużać.
Niech mi ktoś odpowie Wy przedłużacie umowy czy tylko sprzedajecie ?
dosprzedajemy uslugi ;D czyli jak ktos ma interent to telewizje, telefon lub internet mobilny.
Za przedluzona umowe komus, ankes na cos, nie mamy placone ;D
Śmiać się chce...
500 zł? Owszem, jak jesteś pierwszy miesiąc i się dopiero uczysz, albo siedzisz cały dzień i nawet się nie postarasz to tyle masz... Za siedzenie w domu dostaniecie tyle? No raczej nie.
Da się więcej. Tylko trzeba chcieć i mieć jakieś możliwości ku temu... Nie każdy się nadaje do tej pracy.
A i w 1 mc można trochę zarobić. Kochana pani B. ze średniej grupy-1 msc-ponad 20 umów,czyli 3 próg. Da się? Da
Fakt, HBO jest trudniej sprzedać... Na telefon można spokojnie dojechać do stawki 22/h.
Ale dopiero się uczymy, to jest początek, wiekszość nie miała styczności nigdy z CC.
Szkolenia są, cały czas mamy jakies coachingi, rozmowy z koordynatorami, trenerami, naprawde dbają o jakość naszej pracy i motywacje do niej- w której firmie robią konkursy-np. 3 pierwsze umowy dostajesz jakąś nagrodę niespodziankę? Nigdy sie z tym nie spotkałam.
Dlatego, jeśli ktoś nie pracuje, albo usłyszał od znajomego brata kolegi... to niech się nie wypowiada:)
Pozdro;)
skoro jest tak super to dlaczego tak wielu ludzi odchodzi. nagrody w postaci kubka , koszulki szok ale motywacja w innej pracy się z tym nie spotkałeś bo każdy ma od tego pensje. to powiedz ile za ten trzeci próg dostanie pensji na pewna mniej niż najniższa krajowa.
w jakich godzinach się pracuje i czy jest możliwość zatrudnienia się tylko na dwa miesiące?
Lily tam masz umowę zlecenie to sobie odejść możesz kiedy ci pasuje.
O ile dobrze pamiętam to 2 zmiany od 9- 16 i 16- 21- ale mogę się mylić.
możesz odejść nawet po miesiącu ciekawe czy wytrzymasz dłużej
nie wiem co myśleć byłam na rozmowie , w czwartek i powiedzieli ze zadzwonią do srody czwartku , jak myslicie zadzwonią ? a bardzo mi zalezy
Praca w godzinach 9-15 lub 15-21. Krótki czas pracy, no i szybko mija. Chyba głownie dzięki fajnej atmosferze i fajnym ludziom :)
Ta godna pożałowania pensja uszłaby, ale uowa zlecenie to przegięcie. 0 przyszłości. Już tak pracowałam- dziękuje.
Najniższa pensja po miesiącu pracy powinna być 750 zł netto. A tak to niestety wyzysk a mieszkajacym poza Ostrowcem nie opłaca się przyjeżdżać.