Właśnie powinna być 750 netto, ale nie jest. Przecież tam pracowałem i dlaczego nie napiszecie, że część osób dostała na wypłatę lekko ponad 300 zł. Dlatego trzeba było się zmyć.
siemka a jest u was infolinia? Jak jest to jakie tam sa warunki placowe? A wasi kordynatorzy i szkoleniowcy to z warszawy czy ktos sie dostal z ostrowca?
Co do infolinii to jest póki co tylko 10 osób. Ma dojść kolejne 6 na dniach. Co do zarobków, dużo zależy od premii bo podstawa to około 700-800zł netto. Infolinia działa od początku sierpnia także dokładne zarobki będziemy znali dopiero we wrześniu. Praca lekka, przyjemna, atmosfera super.
a czu można jeszcze składac podania na to stanowisko i cv?
oni tam każdego przyjmują mam wrażenie ze niedługo przez Netię przewinie się cały Ostrowiec.
xxx- jak słodko kłamiesz skoro tak rewelacyjnie to dlaczego każdy odchodzi ? zarobki za pierwszy miesiąc 490 zł szok i na co je przeznaczyć?
800 zł to całkiem sporo a jest u was taka opcja że zostane polecony na infolinie i tam pójde po rozmowie?
taka kicha?no prezydent chwalił się że tyle super miejsc pracy udało mu się zalatwić,chyba się tylko chwalił,bo nigdzie indziej za takie pieniążki nikt by nie pracował tylko w zaczadziałym o-cu
hehehe a mialo byc tak pieknie:)
do gościa z 12:59 - Infolnia jeszcze nie brała pełnej wypłaty ponieważ została uruchomiona 1.08.2012. Co do ruchu wychodzącego to mogą się zdarzać b.małe zarobki. A prawda taka że płacze najwięcej osób którym się nie udało, są osoby co swoje sprzedają i zarobki na dobrym poziomie mają.
w mojej grupie największa pensja to niecałe 1100 zł reszta szkoda gadać .
ciekawa jestem jak pan prezydent wytłumaczy gazecie ostrowieckiej za nie dlugo dlaczego wszyscy zwolnili sie z netii:))?? przeciez tak chwalil sie miejscami pracy, zarobkami moze powinnismy go zaprosic i przez 6 godz poprosic o wykonanie kilku telefonow??
czy to prawda, że praca jest od 9-15 i dwie soboty w mieiącu od 10 do 18-tej ?
jeśli tak to ilość godzin w miesiącu nie jest już atrakcyjna
no i a miało być taki pięknie a coś nie ma chętnych do tej nati, pełno wszędzie ogłoszeń w internecie w pup a w pup to nawet nie proponują neti jak byłam się odnotować tylko kręcą głowami