Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 90926 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Netia - praca

noname ktore sie tu najbardziej udziela o Marcinie, wszystko zrobiło zeby sie spodobac, nie wyszło to trzeba sie zemśćić, zero godności. Jedno przyszli do netii znaleźć meża, a inni naprawde cieżko pracować, w domu też ciężko rapcuja, a nie maluja poznokietki....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Do tego czegos ktore wypowiedzialo sie wyzej:

Nie mszcze sie na Marcinie G. za to, ze sie nie spodobalem, nie jestem gejem. Dla mnie to oczywiste za co powinien pracownik byc doceniany i odpowiednio oplacany. Za prace a nie za chec przypodobania sie. To przykre, ze masz tak plytki stosunek do tej pracy.

Gość_Noname
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

z jakiego osiedla jest ten Marcin G. ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

z Warszawy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 422

Odp.: Netia - praca

dobra, wresszcie tu zajrzalem.. komentarze jak komentarze, kazdy ma swoje zdanie, ale na Odyna! przestancie pisac Marcin G., wezcie mu jakas ksywe wymyslcie albo inny kryptonim :P

potem czlowiek czyta jakies wyrwane z kontekstu zdanie i sie zastanawia komu tak podpadl? :D

pozdrawiam wszystkich pracujacych wciaz i tych co dali sobie spokoj :D

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 455

Ale gdy starałeś sie na koordynatora lizałeś mu dupe, prawda???? Robisz sobie taki kwas, sam fakt że dajesz sie tu wkręcić w pewne tematy, oraz jak na nie reagujesz powoduje że spokojnie mozesz sie podpisać i tak każdy wie kim jesteś.

Tym gorzej że w trakcie konkursu Twój stosunek do pracy był beznadziejny, nie mówiąc o stosunku do podwładnych, a teraz sam im wkręcasz jak jest źle. Biedny mały skrzywdzony" noname" dzięki ze nie pracujesz juz z nami....

Gość_gościk
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 405

oj nie do końca jak jesteś na tzw. "kubeczku" wiesz to godziny ci się nie liczą.jak byłam na rekrutacji całkiem inaczej to było przedstawiane manipulują a potem na szkoleniach was uczą tego samego jak tylko oszukać i usłyszeć trzy razy tak PRAWDA ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zarobki 500-700... jak ktoś gada inaczej łże... Ciekawe jaki ma w tym interes ale łatwo sprawdzić mit o zarobkach ... polecam okres przerwy... 10 min rozmowy z obecnymi pracownikami...

Pathfinder
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 407

do Gościa z 9,48 - 2012,10,01 a Twoim zdaniem godnością jest lizanie tyłków kierownictwu? na tym polega cała rzecz, że ludzie ciężko tam pracujący oczekują uczciwej zapłaty, ale Twój sprany przez manipulację mózg najwyraźniej tego nie ogarnia, ale nie szkodzi, netia jest pewnie z Ciebie bardzo dumna, tak trzymać!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

gościu z 9.48 co ty bredzisz? co cie obchodzi co ludzie robia w domu?? to ich prywatna sprawa, wtykanie nochala w nie swoje sprawy to już autentyczne dno

Gość_Cloud
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie badzcie az tak uszczypliwi wobec Goscia z 9.48. Robi co moze zeby zaistniec i podlizac sie kierownictwu. To stara jak swiat metoda, skoro nie ma sie nic merytorycznego do zaoferowania to trzeba zrobic dobre wrazenie na pokaz, ot taka wielkanocna wydmuszka. Z zewnatrz ladna, wewnatrz ziejaca pustka. Klasyk.

Co do Goscia z dnia wczorajszego, z 17:13 to fakt, rowniez polecam spotkanie z aktualnymi pracownikami z tym, ze nie na 10-cio minutowej przerwie bo pod budynkiem nie uslyszycie wszystkiego co maja do powiedzenia ze zwyklego strachu o wlasne tylki. Znacie tam kogos? Spotkajcie sie i pogadajcie po godzinach pracy. Jestem wrecz pewien, ze ilosc i jakosc czolobitnosci wobec Netii zostanie zredukowana o co najmniej 95 procent.

Gość_Noname
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeszcze kilka pytan do Pathfindera z 17.13:

Czemu zasugerowales spotkanie podczas przerwy? 10-cio minutowa rozmowa pod czujnym okiem koordynatorow i pozostalego kierownictwa ma dac rzetelny obraz sytuacji? Czyzbys mial swiadomosc, ze dopuszczenie do sytacji w ktorej ludzie beda ze soba rozmawiac bez monitoringu to najgorsze co moze spotkac Twoich mocodawcow? Rozumiem, ze to taka wrzutka na pokaz, przyjdzcie, dowiecie sie "prawdy". To chytre posuniecie, nie da sie ukryc ale niestety Cie rozczaruje. Wierz lub nie ale w tym miescie sa ludzie, ktorymi nie da sie manipulowac, jedni sa po prostu zbyt cwani, drudzy juz wchloneli maksymalna dawke kitow a jeszcze inni po prostu znaja ta pseudokorporacje od siedmiu bolesci. Zycze Ci powodzenia w dalszych nedznych probach poprawienia wizerunku tych bajkopisarzy. Najszczersze Good Luck.

Gość_Noname
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie wiem jak nawet podejść do komentarza z 9:42

Oskarżasz mnie o manipulacje manipulując :)

A nazywaj sobie jak chcesz mnie szczerze to mam to naprawdę gdzieś...

Ja prosto mówię ... Zanim uwierzycie w bajki świetnej firmy pogadajcie z kimkolwiek kto tam pracuje i czy słyszał o 2000 zarobku na rękę :)

Uważam że praca jest bardzo ważna i na tyle ważna by dowiedzieć się max tego co można.

BTW Czemu pachnie mi tu sponsorowanym komentarzem :D sam nie wiem :D

Chytrze i bez skrupułów mówię jasno zanim uwierzy ktokolwiek w to co mówi pracodawca zapytajcie osoby tam pracujące (czy to stażystów czy normalnych pracujących) ile faktycznie zarabiają :)

Pathfinder
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pathfinder czy ja dobrze zrozumialem? Zarzucasz mi komentowanie na zlecenie jakiejs podlej organizacji, majacej na celu zdyskredytowanie Netii? I, ze biore za to pieniadze? :D Pewnie niedlugo zostanie mi wytoczony proces przed sadem za szkalowanie dobrego wizerunku firmy i dzialanie na jej szkode oczywiscie z czysto materialnych pobudek :D

Swietne, doprawdy dawno sie tak nie usmialem :D

Co do reszty Twojego postu to widze, ze chyba nieslusznie posadzilem Cie o stronniczosc, przyznaje i zwracam honor :)

Gość_Noname
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 411

powiem tak pracowałam tam i nigdy więcej jeśli ktoś chce z siebie zrobić niewolnika proszę bardzo jego wola.natomiast jak ma się do siebie szacunek i do swojej wiedzy (wiele osób tam pracujących ma wykształcenie magistra )na pewno tam długo nie zagości to co mówią na rekrutacji to takie same bajki jak wy macie mówić osobom do których dzwonicie np. że są wyjątkowi, tylko dla nich specjalna dodatkowa i prestiżowa usługa , w ramach regularnie opłacanego abonamentu i tak dalej i tak dalej wszystko aby usłyszeć magiczne trzy razy TAK

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

co to znaczy wykształcenie mgr? można mieć tytuł mgr a wykształcenie wyższe.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 415

09:58 to co napisałaś są to haki na uwagę a nie pytania sugerujące ;) nie dziwię się dlaczego już tam nie pracujesz mając taki pokićkany język sprzedaży nawet podstawa 700 brutto ci się nie należy ;)

Gość_Realista
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

niestety to walka albo klienci albo my z pierwszego progu nikt nie wyżyje a co do ludzi którzy w chodząc w dupę dostali awans gratuluje!!!!!nie które osoby poczuły władzę:) nie ma to jak podręczyć swoją grupę i w zbudzać tak wielką nienawiść do siebie Mery jesteś zakłamana dwulicowa i nikt cie nie lubi!!! no chyba że grono twoich pupilków ja to się dziwię jak to się stało ,że Julita i reszta ekipy się na tobie jeszcze nie poznała to tacy fajni ludzie a ty do nich nie pasujesz bo nikt nie lubi fałszywców i nie dręcz swoich ludzi bo to naprawdę nie ładnie z twojej strony dziewczyno!!!!!!!!!

Gość_kicia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 2021232526 ... 37383940
Przejdź do strony nr
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę