no name 100% racji.pogratulować wypowiedzi!każda inteligentna osoba będzie omijała to miejsce z daleka.
Nie uwazam sie za debila atam pracuje:) Jak czytam te wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac...
Nie, za 6h dziennie. Tyle jest podstawy jeśli nie wyrobisz pewnego poziomu podpisanych umów z tego co ludzie tu piszą.
jedno jest pwewne ze i tak nie wiadomo jak tam jest a ja akurat szukam pracy ale jak to czytam to az strach sie bać..nie wiem co mam mysleć może ktoś doradzi?
Idz spróbuj, co ci zależy spróbować ? W domu tego nie wysiedzisz a bedziesz miala zawsze jakies nowe doswiadczenie. Nie bedzie pasowalo to sie po tygodniu zwolnisz i Bye :D A ludzie na prawdę są tam fajni więc pewnie żałować nie bedziesz ;- )
Po prostu sobie odpusc, poszukaj czegos innego, nie mowie tego zlosliwie, wrecz przeciwnie. Tez liczylem na ludzkie podejscie, niestety, nie warto tracic nerwow i czasu.
Poplacz sie, serio czasem uronic troche lez nie oznacza czegos zlego, oboje wiemy, ze cieszyc sie z zarobkow nie mozesz wiec moze chociaz placz nieco ostudzi Twoja chec zemsty. Oczywiscie zycze Ci tego z calego serca.
No name, widzę ze tu udzielasz się najwięcej, podobno tam pracuje ze sto osób, i z tego co zauważyłem mało kto się z pracujących udziela. Chciałbym przeczytać coś naprawdę prawdziwego i rzetelnego a nie jęki i stęki jakiegoś rozżalonego i zawiedzionego człowieka. Może mi ktoś kto tam pracuje jakoś obiektywnie opisać jak się pracuje??? pewnie dużo się nie zarabia jak na 6 godzin pracy. Adres wysyłki CV do rekrutacji jest aktualny? Nic mnie tak nie wkurza jak forum na których nic się nie dowiesz konkretnego tylko żale ludzi którzy się zawiedli ( wiadomo dlaczego). Wdzięcznym bym był za wszelkie prawdziwe info, pomniejszone o osobiste rozterki.
ALE TO JEST PRAWDZIWE INFO ja tam pracowałam i wiem jedno na wynagrodzenie nie licz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam .
Ja pracuję w Netii od samego początku . na zarobki nie narzekam co prawda przez pierwsze 3 miesiące były to bardzo dobre zarobki bo wyciągałam średnio ponad 2000 do ręki ale poniżej 1500 nigdy nie wzięłam wypłaty . Gość z 20:57 nie sugeruj się opinią innych do puki sam nie sprawdzisz nigdy nie poznasz prawdy . Co do godzin pracy ja się nimi nie sugeruję bo moja wypłata zależy od sprzedaży a nie godzin pracy jak trzeba to i 8 godzin posiedzę . Osoby które przychodzą do pracy aby poplotkować i z zegarkiem na ręku wyczekiwać przerwy nigdy nie zarobią czy to będzie Netia czy inna firma . Chęci i poświęcenie = zysk takie jest moje zdanie . Atmosfera w pracy jak najbardziej sprzyja dobremu samopoczuciu i chce się tam wracać . Gościu zapraszamy spróbujesz , nie obiecuje ci że ci się spodoba bo nie każdy się nadaje do tej pracy . A co do Pana Noname to mam pewien typ kto się kryje pod tym nickiem nasz znany i lubiany kolega który startował na koordynatora ale się nie udało i aż się zwolnił :( Pozdrawiam ! :)
Ja pracuje w netii ze 3 miesiące, owszem trzeba sie nagadać, wysilić umysł, ale warto. Moje zarobki są w granicach 1400 zł. do ręki . Ja pracuje po 6 godzin, ale jak mi zależy przychodzę wcześniej. Praca naprawdę bardzo fajna, wykształca umiejętności których na co dzien nie widzimy w sobie. Bardo polecam, w Ostrowcu nie ma fajniejszej pracy. Zgadzam sie z przedmówca, to nie jest praca dla leni. Sama widzę jakie niektórzy sie obijają, ciągle papieroch. Chcesz pracować??? to bardzo polecam, ale jeśli chodzi o zarobki to jeszcze musisz chcieć pracować, tutaj zarobki uzależnione są od wyników, ja mam dobre wyniki. W mojej grupie ludzie zarabiają naprawdę nieźle.
Ja też tam pracowałam i jakoś nie chce mi się wierzyć w zarobki ponad 2 tys. Dziewczyny ze starych grup mówiły, że ciężko jest 1100 zł wyciągnąć. Niektórzy skarżyli się, że wzięli po 300 parę zł na wypłatę ( bo od najmniejszej stawki 715 brutto odliczone mieli jeszcze ubezpieczenie. Po co te osoby miałyby kłamać. Zwolniłam się, bo dostałam lepszą pracę. Aczkolwiek atmosfera naprawdę fajna, każdy skory do pomocy i jakoś obłudy i fałszerstwa tam nie zauważyłam.
a kogo konkretnie masz na myśli? bo dwóch naszych kolegów się starało o koordynowanie... :-)
tak myslisz, ze to ten wyzszy??w sumie wszystko jest mozliwe... ale czytajac te wypowiedzi jakos wole myslec, ze to ten nizszy... pasuja te wypowiedzi do jego charakteru :p