jeden i drugi potrafił sprawnie operować językiem i sarkazmem :-)
A ile umów podpisałaś w miesiącu????.....pochwal się!!!!! 3?
czy teraz przyjmują tam do pracy ?Ja chce zanieść swoje cv i mam nadzieje ze mnie przyjmą bo chetnie bym tam poszła do pracy i przekonała sie jak tam naprawde jest.
czy w tej pracy wymagana jest dobra znajomość programów komputerowych bo chciałbym złozyc cv ale troche sie boje ze nie dam rady
Nadal dają umowę zlecenie? To niech się wypchają.
z tego co obserwuje, to nie każdego przyjmują.... jednak nie każdy potrafi się płynnie wypowiadać, a komunikatywność jest najważniejsza.... :)
CV możesz zawsze złożyć i albo Cie zaproszą na rozmowe albo nie... i albo Cie przyjmą albo nie :) i potwierdzam ze nie kazdego przyjmują, bo byłam na rozmowie i mnie nie przyjęli...
czy CV składa sie na ul Samsonowicza czy jest jeszcze jakiś inny punkt
Dla Twojej wiadomości miałam dziennie przynajmniej jedną lub dwie umowy, ale nawet nie zostałam do pierwszej wypłaty, bo pracownicy pow. nam młodym ile tam się dostaje. Więc nie uwierzę w zarobki ponad 2 tys. Najlepsza osoba ze starej grupy miała 1100 zł na rękę. Po co tak mydlić komuś oczy. Odeszłam, bo dostałam lepszą pracę, ze stałą pensja. Jeszcze raz powtórzę atmosfera fajna, ale zarobki już nie.
CV można przynieść na Samsonowicza 11 bądź wysłać na adres : rekrutacjets_ostrowiec@netia.pl
Netia prowadzi w tym momecie również rekrutacje na infolinie, więc wszystkich zainteresowanych zachęcam do przesyłania CV pod ten sam adres e-mail, w tytule wpisująć- INFOLINIA.
Ja pracuje już piaty miesiąc, pierwsza pensja słaba, ale im po trzecim, czwartym miesiącu jestem mega zadowolona, moje pierwsze tak dobre zarobki. Mam średnio na rękę 1400 zł. czasem nawet więcej, w tym miesiącu więcej. W tej pracy jedno jest istotne wszytko zależy ode mnie, zarobki przede wszystkim. Nikt nie płaci za siedzenie, trzeba się nagadać, co dla mnie jest standardem. Ale pracuje pełno ludzi którym się nie chce zajmują się kosmetykami, plotkami itd. a potem na koniec miesiąca żalą się że im Netia nie dała.