TV na poziomie IPTV? W zależności od tego jakie masz szybkie łącze ( min. chyba 40 M musi być- poniżej nie polecam). Jeśli chodzi o STV ( Streaming TV) to wystarcza łącze nawet 2-4 M by dość płynnie działało. Ja mam STV i nie narzekam. Na IPTV nie mam niestety warunków technicznych. Netia powoli, ale jednak zmienia swoje łącza na lepsze.
Tak, to zakompleksieni ludzi pracowali za 520 zł więc naprawdę mogli nabawic sie kompleksów i poczuc sie najgorszymi...
nie wiem skąd wy takie wiadomości macie. Prawda jest taka,z e ci kumają czaczę zarabiają i po 3 tys. a ten kto ma strach przed słuchwaką to odpada po 2-3 dniach i rozżalonywypisuje głupoty na forum. Nikt z pracujących się tu nie wypowie, bo podpisują lojalki.
są osoby, które pracują tam od początku czyli półtorej roku i nie marudzą. ale dać od siebie tez coś trzeba.Za darmo nikt nie odda ci 2.500 - 3 tys.
A co mają powiedzieć ci co sie nagadali nadzwonili siedzieli godzinami a i tak nie wyszło poprostu jeden ma wieksze szczescie bo trafia na takich co sie ugną a drugi nie ja tak miałam jak pracowałam w AXA jako cc koleąnka co siedziała obok kompletnie nie umiała rozwiąć gadki jąkała sie dukała ai tak zawsze miała jakieś umowy nie powiem mnie też sie udawało ale zawsze miała wiecej na wypłate niż ja
Ludzie, ale czy wy dostrzegacie też wady tej pracy? Ciągłe siedzenie przed monitorem: pogarsza wzrok. Używanie słuchawek słuch. Nieustanne gadanie niszczy krtań - tylko o tym się można przekonać po dłuższym czasie. Trzeba sobie zadać pytanie czy utrata zdrowia jest warta takich poświęceń.
Poza tym zobaczcie jak was traktują niepoważnie. Gdyby traktowali poważnie to zrobili by z prawdziwego zdarzenia Centrum Obsługi Klienta. Włącznie z Back Officce - czyli obsługą reklamacyjną i udzielaniem informacji o ofercie. A tu jest tylko telemarketing wychodzący, coraz bardziej nienawidzony przez Polaków.
tak, może są i osoby , które zarabiają powyżej 1000 pln a może nawet w granicach 2000 pln - tylko jaki jest procent takich osób? 80-90% osób nie zarobi 1 tysiąca! Nieźle to firma sobie wykombinowała i przekalkulowała. Pracę domową ze statystyki odrobiła.
80-90% nie zarobi tysiąca? Aktualnie żeby tego 'tysiąca' nie zarobić to trzeba się postarać... Nie gadajcie takich głupot.. Netia w Ostrowcu na chwile obecną pakietuje kl ich obecne usługi, co im się w większości opłaca (obniża dotychczasowe koszty), wiec żeby nie podpisać tych paru ( lekko licząc z 15) aneksów w ciągu miesiąca to się na prawdę trzeba postarać... .
Niby wszystko fajnie, może da się tam zarobić nawet przy niewielkim staraniu ale... co dalej? Czy praca na słuchawce da coś na przyszłość i jest dobrą pozycją w CV dla kolejnych szczebli kariery zawodowej? Na co potem łatwiej przejść po pracy w call center? Bo jak na to spojrzeć to nie jest to ani rozwojowa ani szczególnie ambitna praca.
Praca w netii. Przychodzi nowa pracownica , a kierowniki zakladaja sie ktory pierwszy ja przeleci. Nie slyszeliscie o tym?
nie ma tam kierownika, są koordynatorzy, i jeden gość w back offisie. Awanse w Netia są i to dość szybko. Po kilku miechach dobrej sprzedaży awansujesz ze słuchawek na koordynatora a potem na trenera.
co kilka dni masz nowe bazy, dzownisz z nowymi propozycjami etc.
a jakie masz w Ostrowcu rozwojowe lub szczególnie ambitne prace ??? :))))
nawet stanowisko prezydenta miasta jest mało ambitne, bo sie tylko siedzi i nic nie robi :)))
ale rządzący dostają dobra place za to, ze starają się rządzić :)))))))))))
oczywiście chodzi o włodarzy naszego miasta.
Koleżanka tam pracuje, nawet nie stać ją na to aby się usamodzielnić. Pracuje dłuższy czas, stara się i co? Gdzie te 2tys wypłaty?
jak koleżanka ma słaby dar przekonywania, lub więcej stoi na papierosie, lub pije kawę to nigdy się nie usamodzielni. Są osoby co biorą super kasę na wypłatę. Ja zarabiam średnio około 1600 zł, ale dobre i to, wziąwszy pod uwagę, ze pracuje sie 6 godzin dziennie.To czy ktoś się do tego nadaje lub nie widać po pierwszych dniach pracy, baaa nawet pierwszych telefonach. Najgorsze są takie osoby co to przyjdą, prawie nie dzwonią a swoje złe wyniki przypisują kierownictwu, złym szkoleniom etc.
Bzdura skoro jest tak super to dlaczego większość z byłych pracowników Netii nie chce mieć z tą firmą nic wspólnego . Musicie reklamować by znaleźć kolejnych jeleni ?