Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 90871 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Netia - praca

TV na poziomie IPTV? W zależności od tego jakie masz szybkie łącze ( min. chyba 40 M musi być- poniżej nie polecam). Jeśli chodzi o STV ( Streaming TV) to wystarcza łącze nawet 2-4 M by dość płynnie działało. Ja mam STV i nie narzekam. Na IPTV nie mam niestety warunków technicznych. Netia powoli, ale jednak zmienia swoje łącza na lepsze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 539

Odp.: Netia - praca

Tak, to zakompleksieni ludzi pracowali za 520 zł więc naprawdę mogli nabawic sie kompleksów i poczuc sie najgorszymi...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie wiem skąd wy takie wiadomości macie. Prawda jest taka,z e ci kumają czaczę zarabiają i po 3 tys. a ten kto ma strach przed słuchwaką to odpada po 2-3 dniach i rozżalonywypisuje głupoty na forum. Nikt z pracujących się tu nie wypowie, bo podpisują lojalki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

są osoby, które pracują tam od początku czyli półtorej roku i nie marudzą. ale dać od siebie tez coś trzeba.Za darmo nikt nie odda ci 2.500 - 3 tys.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A co mają powiedzieć ci co sie nagadali nadzwonili siedzieli godzinami a i tak nie wyszło poprostu jeden ma wieksze szczescie bo trafia na takich co sie ugną a drugi nie ja tak miałam jak pracowałam w AXA jako cc koleąnka co siedziała obok kompletnie nie umiała rozwiąć gadki jąkała sie dukała ai tak zawsze miała jakieś umowy nie powiem mnie też sie udawało ale zawsze miała wiecej na wypłate niż ja

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ludzie, ale czy wy dostrzegacie też wady tej pracy? Ciągłe siedzenie przed monitorem: pogarsza wzrok. Używanie słuchawek słuch. Nieustanne gadanie niszczy krtań - tylko o tym się można przekonać po dłuższym czasie. Trzeba sobie zadać pytanie czy utrata zdrowia jest warta takich poświęceń.

Poza tym zobaczcie jak was traktują niepoważnie. Gdyby traktowali poważnie to zrobili by z prawdziwego zdarzenia Centrum Obsługi Klienta. Włącznie z Back Officce - czyli obsługą reklamacyjną i udzielaniem informacji o ofercie. A tu jest tylko telemarketing wychodzący, coraz bardziej nienawidzony przez Polaków.

Gość_chłodny
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

tak, może są i osoby , które zarabiają powyżej 1000 pln a może nawet w granicach 2000 pln - tylko jaki jest procent takich osób? 80-90% osób nie zarobi 1 tysiąca! Nieźle to firma sobie wykombinowała i przekalkulowała. Pracę domową ze statystyki odrobiła.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

80-90% nie zarobi tysiąca? Aktualnie żeby tego 'tysiąca' nie zarobić to trzeba się postarać... Nie gadajcie takich głupot.. Netia w Ostrowcu na chwile obecną pakietuje kl ich obecne usługi, co im się w większości opłaca (obniża dotychczasowe koszty), wiec żeby nie podpisać tych paru ( lekko licząc z 15) aneksów w ciągu miesiąca to się na prawdę trzeba postarać... .

Gość_;]
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niby wszystko fajnie, może da się tam zarobić nawet przy niewielkim staraniu ale... co dalej? Czy praca na słuchawce da coś na przyszłość i jest dobrą pozycją w CV dla kolejnych szczebli kariery zawodowej? Na co potem łatwiej przejść po pracy w call center? Bo jak na to spojrzeć to nie jest to ani rozwojowa ani szczególnie ambitna praca.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A co jak już wszystkich wszyscy obdzwonią co dalej?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Praca w netii. Przychodzi nowa pracownica , a kierowniki zakladaja sie ktory pierwszy ja przeleci. Nie slyszeliscie o tym?

Gość_xxx
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie ma tam kierownika, są koordynatorzy, i jeden gość w back offisie. Awanse w Netiai to dość szybko. Po kilku miechach dobrej sprzedaży awansujesz ze słuchawek na koordynatora a potem na trenera.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 556

co kilka dni masz nowe bazy, dzownisz z nowymi propozycjami etc.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 563

a jakie masz w Ostrowcu rozwojowe lub szczególnie ambitne prace ??? :))))

nawet stanowisko prezydenta miasta jest mało ambitne, bo sie tylko siedzi i nic nie robi :)))

Gość_:)
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 554

ale rządzący dostają dobra place za to, ze starają się rządzić :)))))))))))

oczywiście chodzi o włodarzy naszego miasta.

Gość_:)
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Koleżanka tam pracuje, nawet nie stać ją na to aby się usamodzielnić. Pracuje dłuższy czas, stara się i co? Gdzie te 2tys wypłaty?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jak koleżanka ma słaby dar przekonywania, lub więcej stoi na papierosie, lub pije kawę to nigdy się nie usamodzielni. Są osoby co biorą super kasę na wypłatę. Ja zarabiam średnio około 1600 zł, ale dobre i to, wziąwszy pod uwagę, ze pracuje sie 6 godzin dziennie.To czy ktoś się do tego nadaje lub nie widać po pierwszych dniach pracy, baaa nawet pierwszych telefonach. Najgorsze są takie osoby co to przyjdą, prawie nie dzwonią a swoje złe wyniki przypisują kierownictwu, złym szkoleniom etc.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bzdura skoro jest tak super to dlaczego większość z byłych pracowników Netii nie chce mieć z tą firmą nic wspólnego . Musicie reklamować by znaleźć kolejnych jeleni ?

Gość_były pracownik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 2728303233 ... 37383940
Przejdź do strony nr
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę