kazdy dostawca ma takie nazwy abonamentów, i nikt ci nie da c, ze bedziesz miał 20 mega. Chyba, ze to są nasze netioskie łącza miedziane. Na kablach Tp sa nie osiągniesz nigdy takiej przepustowosci i to nie wina Netii tylko Orange. Kazek frajerze.
Jak dlugo pracowaliscie w netii? Da rade tam chociaz miesiac wytrzymac?
miesiąc wytrzymasz, tylko wówczas pensji nie dostaniesz, bo umowy się nie aktywują jeszcze.
Byłeś? Widziałeś, że pensja tylko prowizyjna?
Śmiech na sali co tutaj wypisujecie...Mam 30 lat, wiem po co przychodzę do pracy bo mam rodzinę na utrzymaniu i nie narzekam bo kto da mi 2 tysiące pensji w Ostrowcu za 143 godziny pracy w miesiącu! Zastanówcie się nieroby lepiej a nie tylko umiecie najeżdżać na kogoś kto daje wam możliwość włożenia czegoś do garnka. Lepiej stać pod sklepem z piwem w ręku albo siedzieć w czterech ścianach i płakać, że nie ma się za co żyć hahahaha. Dla chcącego nic trudnego
W Ostrowcu to tylko po znajomości dostaniesz prace,wiem na własnej skórze,zaniosłam CV do Opieki społecznej na Iłżeckiej i nie było przyjęć,a na drugi dzień została przyjęta koleżanka pani dyrektor, której nie brakuje nic śmiech w tych rządach u nas,ktoś powinien im się za tyłki wziąść i sprawdzić to wszystko.Warszawa się weżmie za to.
Ja pracowałem w Netii i było bardzo spoko, choć całkiem wymagająco. Jeśli jesteś ogarnięty i masz odrobinę szczęścia to można się dorobić. Trzeba próbować :)
Szukasz pracy?
Zajrzyj do nas!
Serdecznie zapraszamy wszystkich kandydatów na Dzień Otwarty w Netii!
18.07.2014 r. w godzinach 13.00-17.00 ul. Samsonowicza 11, Ostrowiec Świętokrzyski.
Zobacz dlaczego warto z nami pracować!
A ja mam pytanie: te stawki podawane na spotkaniu kwalifikacyjnym za godzinę są netto czy brutto?
rotacja nadal jest jedni przychodzą drudzy odchodzą wiec coś jest na rzeczy zastanawiam się czy tej tzw nawijki można się nauczyć od tych co ponoć dobrze zarabiają nie jestem bardzo gadatliwa ale chciałabym spróbować czy mogę liczyć tam na jakąs pomoc od koordynatorów?Podobno wszystkiego można się nauczyć
dziś byłam na szkoleniu, trochę mnie to wystraszyło, nie wiem czy dam radę. Natłok wiadomosci.
Kto zgadnie co to za firma?
Oferujemy:
wynagrodzenie: stawka podstawowa+ wysokie prowizje, (siedem stówek plus 18 zeta za umowę :P)
zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenia, (nie masz urlopu płatnego, jak chcesz miec mozliwosc pójscia do lekarza czy zwolneinia w razie choroby to zabiorą ci od pensji 28 % na składki, dlatego ludzie wolą tych skłądek nie płacić i z gipsem do pracy na nodze przychodzą.
pakiet profesjonalnych szkoleń i gwarancję płatnego okresu wdrażającego,
(mnie nikt nie płacił, juz w pierwszym dniu szkolenia było powiedziane głośno-szkolenie niepłatne)
wsparcie wykwalifikowanej kadry na wszystkich etapach pracy, (taki żarcik)
elastyczne godziny pracy, (elastyczny musi być pracownik, aby zawsze być przygotowanym na zostawanie po godzinach za darmo-bo wynik trzeba zrobić)
pracę w biurze od poniedziałku do piątku, (i dwie soboty)
wolne dwa weekendy w miesiącu i święta, (święta jak sobie odrobisz)
różnorodny system motywacyjny (obejmujący nagrody rzeczowe i finansowe).
50 zł max, najczęsciej długopis lub kubek z nazwą firmy szał normalnie.
(Motywacja-jak zrobicie wynik wyjdziecie o czasie jak nie, to jutro wczesniej do pracy o 2 godziny.)
Tak to wygląda.......Taka praca to zaszczyt.