odmówiłam, na bilet miesiączny muszę wydać 100 zł prawie, Kupić jedzenia, wiadomo, jak się wychodzi z domu trzeba jakiś ciuszek kupić a za co? podstawa 1300 przez pierwszy miesiąc a co potem? zarobić 400 zł netto za miesiąc pracy to kpina.
Daje umowę zlecenie ale można odprowadzać wszystkie składki !!! a na umowę o prace to trzeba miec wykształcenie i chęci do pracy a nie takie nie roby co po urzędach jako bezrobotni widnieją
Nawet koordynatorzy Maja umowę zlecenie wiec chyba macie złych informatorów ;)
Witam, jak obecnie przedstawia się praca w netii- chodzi mi w jakich godzinach się pracuje, ile godzin, co z sobotami i świętami, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia- jest jakaś podstawa czy ty tylko system prowizyjny. Dziękuję za wszelką odpowiedź.
Praca 9-15, 15-21. W praktyce muszisz co jakis czas zostac 2 godziny dluzej lub przyj sc w czesniej, bo inacze kierow niczka się czepia. Oczywiscie za darmo bo nadgodzin nie płaci nikt. Praca w co 2 sobote. Sylwester, wigilia pracujesz. 700 podstawa plus prowizja. 4.20 za godzine wychodzi. Prowizja to mydlenie oczu. No ale jak chcesz to spróbuj.
4,2 na godzinę? Szaleństwo! Gdzie można złożyć aplikację? Specjalnie pójdę na spotkanie i ich wyśmieję jak zaproponują takie warunki.
no to super firma! trzeba ja koniczne otrzymać w Ostrowcu bo to Pracodawca Dobrodziej.... ze świecą takich szukać ;-)
śmieszą mnie ludzie, którzy słuchają tych wypisywanych glupot...skoro jest tam tak zle, to dlaczego sa ludzie, ktorzy pracuja tam po 2-3 lata???....ruszcie tylki do roboty!!!
No bo są tacy ludzie miedzy nami, którzy mają dar nawijania makaronu na uszy. Tylko to jest niewielki procent ogółu.
Ale to nie jest kwestia dawania od siebie. Albo sie z tym rodzisz albo nie.
Wszystkiego da się nauczyć, od tego są szkolenia, które odbywają się dosyć często....
byloby z netia ok gdyby ludzi zatrudniala na umowe o prace a nie na smieciowki!
Ludzie ogarnijcie się! Jakie umowy o pracę? O czym Wy marzycie? Ktoś kto tu pracuje wie bardzo dokładnie, że ta umowa jest praktycznie taka sama jak umowa o pracę, są wszystkie składki odprowadzane i naprawdę nie ma na co narzekać. Ludzie myślą, że przyjdą nic nie będą robić i będą zarabiać "wielkie kokosy". Sama pracuję tutaj już od 3 lat i jak na Ostrowiec to naprawdę jest to fajna praca, bo nie trzeba się męczyć fizycznie a można spotkać bardzo fajnych ludzi i porozmawiać na różne tematy z klientami. Nikt mi nie powie, że praca głosem jest trudna...Weźcie się za robotę, a nie pisanie głupot!
Umowa taka sama jak o pracę? Rozumiem w takim razie że przysługuje też płatny urlop bo jeśli nie to nie jest żadna umowa o pracę. Nie pisz bzdur gościu 09:10. Nie chodzi o to, żeby nic nie robić tylko o pewne zasady, które powinny obowiązywać.
Agnieszka, podwyżki i tak nie dostaniesz, nie staraj się.
Za ROBOTĘ to się bierze robol a nie pracownik, a ludzie chcą pracy i pracować, a nie być robolami. "Robota" to takie strasznie pejoratywne określenie, aż się nóż w kieszeni otwiera jak jedna osoba mówi drugiej "weź się do roboty i nie narzekaj".
Na umowę o prace trzeba sobie zasłużyć a tak szczerze to umowa zlecenie to prawie to samo jesli odprowadzasz wszystkie skladki to wszystko sie wlicza do emerytury ;) Jesli sie chce pracowac to nie wazne jaka umowa wazne ze praca jest ;)