Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 90857 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Odp.: Netia - praca

roznica jest taka, ze gdyby dawali umowe o prace musieliby dac minimalna pensje krajowa. a tak moga oszukiwac i wykorzystywac bezrobotnych.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Bezrobotny to niech lepiej wezmie sie do pracy a nie tylko szuka zysków od państwa !

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 694

Odp.: Netia - praca

Takkkk??? Dać minimalną krajową? W ten sposób, ja bym odeszła, bo jeśli nastawiłabym się na 1750 brutto to mi się to nie opłaca kompletnie, a mam dużo sprzedanych usług. Oczywiście takie rozwiązanie ucieszyłoby tych, którzy nie nadają się do tej pracy bo przy kawce i papierosku, a czasami telefonami do klientów(kolejność zadań w ciągu dnai jest ważna :D) zarobiliby te 1750, tylko to rozwiązanie jest dla ludzi nieambitnych!. Zostaliby lenie, a odeszli Ci, którzy nie schodzą poniżej 2 tys msc za 6 godz pracy, a w zamian jak to na etacie bywa musieliby pracować 8 godzin! 8 godzin za 1750 to nie moja bajka, cieszę się że firma daje zarobić ludziom ambitnym, a dla "leni" nie daje tego czego oczekujecie. Czasy PRL-u gdzie dla wszystkich była taka sama pensja minęły, teraz całe szczęście patrzą na umiejętności i zaangażowanie, a tak na prawdę rozlicza to bardzo sprawiedliwy system.

Nie ukrywam, ze to praca dla ludzi zdyscyplinowanych, jeśli nie jesteś taką osobą i tylko patrzysz na zegarek to się do niej nie nadajesz. Jak sami wspominacie "PRACA" to słowo, które dużo mówi, płacenie za wykonaną pracę czy zlecenie, a nie za to ze się po prostu jest. Ostrowiec budzimy się, chyba że będziecie czekać na kolejne otwarcie dużego hipermarketu, gdzie na 1 miejsce czeka ok 10 osób, tylko po to żeby wylądować w dziale wędlin w czepku, w piątek, świątek i niedzielę.

Gość_anonim
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Popieram ! trzeba sie4 starać i chciec pracowac zeby zarobic ! ;)))

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 653

ja pracuje tam prawie od samego poczatku...zdarzaja sie miesiace lepsze i slabsze, ale wszystko zalezy od nas samych...od prawie roku zarabiam troszke wiecej niz 2000 zl netto miesiecznie...chyba jak na Ostrowiec, nie jest najgorzej?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Szału nie ma za takie wciskanie kitu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Moja kolezanka poszla ze skierowaniem z Urzędu Pracy dziewczyna chciała być fer żeby potem nie było pretensji i weszła i Pani kierowniczka pyta czy jest dyspozycyjna a ona chcąc mowic prawde mowi ze jeździ do onkologa raz w miesiącu była w takiej kurtce akurat na rozmowie a kierowniczka do niej z takim tekstem widziałam pania jak kupowala pani tą kurtke w sklepie to nie była pani taka chora .... To co dziewczyna ma sobie na czole napisac mnie nie obsługiwać bo jestem chora ... Bez sensu

Gość_ELA
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mam dosyć tych nierobów w Polsce!!!!

Osoby pracujące musza odprowadzać podatki na nierobów.

Zlikwidować te zasiłki i wówczas naturalną selekcją zostaną osoby które są w stanie ten kraj wyprowadzić na prostą.

Sami pis'owcy, którym się nic nie chce - a normalni ludzie muszą na to pracować.

SKANDAL !!!

Jakby nie dostawali za darmo zasiłków to by nie narzekali tylko musieliby zacząć zarabiać na swoje utrzymanie.

Ale jak Urząd Pracy woli płacić 900 zł za nieudolność to produkujemy właśnie nieudaczników życiowych.

Gość_pracujący
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gratuluje fimie Netii za prace na zleceniu - bo jakby dała umowę o prace to 50 % pracowników przebywałoby na L4 .

JESTEM PRZECIW DAWANIA UMÓW O PRACĘ !!!

Nie dla NIEROBÓW!

Gość_pracujący
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A mi jest wszytsko jedno ile zarobię, jestem już prawie miesiąc i nie zamieniłabym tej pracy na żadna inna. Nawet jak zarobię 1300 ale na pewno zarobię więcej to będę pracować nawet za mniej, wystarczy żeby tylko ten przystojniak z dolnej sali chyba bekofice na nią mówią tam był i pracował.

Nie wiem jak ma na imię, ale ostatnio się do mnie uśmiechał na papierosie, to ten co przygotowuje umowy do podpisu. Wiecie może jak ma na imię i jakiego ma maila??? Będe bardzo wdzięczna za odpowiedz :)

Gość_lovcia
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

ten przystojnaik, to Marcin :)...wiem, bo mnie też się podoba ;)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Mi również ;) :**** !!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A mi się w ogóle nie podoba. Kobity ogarnijcie się, co widzicie w tym facecie!!!!

Gość_anonim
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

mały kurdupelek ale sympatyczny.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 669

Gość_pracujący

Wczoraj, 23:38

rozumiem, ze "bierzesz miarę z siebie"?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 673

jeśli na umowie zlecenie odprowadzasz wszystkie składki to też możesz iść na zwolnienie.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

powiedzcie gdzie mieści się Netia?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Na ul Samsonowicza

Gość_Xxx
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    1234 ... 333436383940
    Przejdź do strony nr
    42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -