W takim razie przeprowadź się do Warszawy...
Julitka tam dalej rządzi? a cepko tam jeszcze pracuje;-)? Też robił furore;-)
mi w PUP powiedzieli ze maja oferte z netii ale od razu zatrzegli, ze nie na umowe o prace.
Netia, babcia, modem i oszustwo na infolinii
http://pej.cz/Netia-babcia-modem-i-oszustwo-na-infolinii-a3663
http://blog.netia.pl/netia/entry/netia-w-ostrowcu-swietokrzyskim-reaktywacja
"Docelowo będzie to największe centrum telesprzedaży Netii; już teraz pracuje tam 144-osobowy zespół energicznych, pełnych zapału osób. Mamy nadzieję, że w przyszłym roku ten zespół będzie liczył aż 300 pracowników. Ostrowieckie centrum sprzedaje usługi Netii klientom indywidualnym na terenie całej Polski.
Kolegom z Ostrowca życzymy takiego entuzjazmu, jaki widać było wczoraj i jak najlepszych wyników!
Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu, w którym o naszej obecności w Ostrowcu Świętokrzyskim opowiada Krzysztof Burmer, dyrektor zarządzający rynkiem Klientów Indywidualnych w Netii."
"W uroczystości, oprócz samych pracowników, oczywiście, wzięli udział: Pan Prezydent Jacek Wilczyński, Dyrektor Powiatowego Urzędu Pracy, Pan Jerzy Stupnicki oraz lokalne media. "
byl pan jacek i pan jerzy. BRAWO!
Przeciez to filmik sprzed ponad 3 lat.prezydent sie zmienil, stupnicki na emeryturze.
a ja pracowalem na budowie po 10-12 godzin przy łopacie teraz pracuję w Netii na Samsonowicza 6 godzin i zarabiam więcej niż w pracy fizycznej. Uwielbiam tą robotę, ludzi, rozmowy z klientami, a Wy siedźcie w domu i płaczcie jak ciężko w Ostrowcu o zatrudnienie, a i jeszcze najlepiej godzinami czas na forum spedzać i obrabiać ludziom tyłki, ale to i dobrze dla nas zostaje,wiecej baz i kasy dla nas NIECH ZYJE NETIA I TO JAK NAJDLUZEJ
to mam nadzieję, ze za to wychwalanie bawisz się dziś na balu z wybrańcami? Garniak przyszykowany?
Jak ludziki, wybrańcy narodu, najlepsi z najlepszych,? Impreza udana? Ponoć było grubo. Doszły mnie słuchy ofilmiku very hot, nagranym telelefonem. Niektore osoby bawily sie jak damy.
18.02 teraz wez tá umowe i idz do banku po kredyt na mieszkanie to pogadamy
dają kredyt. Jedna z ''kierowniczek''zawsze się chwaliła, ze ma hipotekę na umowę zlecenie.
Taka praca to dobra na czas szukania innej. Na zasadzie lepszy rydz niż nic. Nic więcej.
Dają kredyt jeśli pracuję się na umowie zleceniu co najmniej rok czasu w tej samej firmie. Osobną kwestią są oczywiście zarobki, które też są brane pod uwagę.
A jak teraz z pracą w Netii? Ogłoszenia są, czy da się zarobić więcej niż 2tys?
Dają zlecenie ciągle. W tych czasach... Ciekawe jak to robią. W Macu się pytałem o zlecenie, to powiedzieli, Panie to nielegalne, tylko umowa o pracę! Hahaha ale żal...