W Gazecie Ostrowieckiej napisali, że jeszcze będą przyjmować do Netii. Ale czy nadal tylko przez PUP? Nie można samemu iść i oddać CV? Jeśli nie wiecie, to gdzie mogę uzyskać odpowiedź na to pytanie? Z góry dziękuję!
do mnie zadzwonili wczoraj mają dzwonic pod koniec maja o termin szkolenia ;)
pracowalam w Netii w Warszawie .. tam nie bylo rewelacji to tu tym bardziej nie ma.. poza tym to wcale nie jest fajna praca kiedy cie ludzi wyzywaja albo odkladaj sluchawke slyszac firma Netia
a co robiliście przez czas od zatrudnienia? tak długo trwało szkolenie? :)
nie przesadajcie że tak źle też pracowłam na słuchawkach i jakoś nigdy mnie nikt nie wyzwał ani nie rzucił słuchawka może raz. Przeważnie ludzie słuchają albo grzecznie dziękują . Napiszcie jak tam wrażenia po czwartku ;)
zalezy jaka to byla firma i czym sie zajmowala jesli chodzi o oferte jaka przedstawia sie... jesli chodzi o cieagle telefony z oferta przezajebista telekomunikacyjna czy tez apropo internetu to ludzi wcale a wcale nie chca nawet sobie glowy tym zawracac.. do tego sposob zatrudnienia... skoro uwazasz ze praca jest an poziomie to czemu takie firmy nie daja umowy o prace a rekrutacja do nich jest ciagla... non stop... ??? sami sobie odpowiedzcie
szkolenie w sumie trwa 5 dni, tamte tydzień był wolny, a umowy dostajemy dopiero w czwartek, pierwszego dnia pracy.
A to szkolenie to tak w gratisie, czy umowy będą liczone od dnia rozpoczęcia szkolenia i będzie za nie zapłacone?
o właśnie też mnie to ciekawi czy za szkolenie Wam zapłacą ? i co było podczas tego 5 dniowego szkolenia jeśli można wiedzieć?
Zapłacą czy nie to mało istotne. Ważniejsza jest wiedza którą człowiek zdobył. Ogólnie mówiąc krok po kroku były zaprezentowane techniki (etapy) sprzedaży. Szkolenie spoko :) W środe jeszcze szkolenie bhp a w czwartek.... już do pracy.
Powiem tylko tyle, że w planach mają rekrutacje kolejnych osób. Więc każda/każdy z Was ma szansę zostać telemarketerem.
Nienastawiajcie sie jednak na to że jest to łatwa praca przynosząca super zarobki.
Pozdrawiam :)