a można jeszcze składać podanie czy już rekrutacja została zakończona?
Dziękuję za informację
Prawdopodobnie tylko urząd pracy może dać wam skierowanie, więc warto spytać panią czy może wam dać. do mnie z urzędu dzwonili. chyba na początku czerwca chcą wziąć więcej osób
Po 5 dniach pracy mozna powiedzieć, że jest spoko. Dzwonimy tylko do abonentów netii, proponujemy zmianę abonamentu telefonicznego, internet mobilny lub hbo go tv.
"czy latwo schodzą?" - hmmm... czasami trzeba się nagimnastykować i to porządnie, a tak naprawdę dużo zależy od szczęścia na jakiego klienta się trafi. Jak na początkujących sprzedawców netii od 1-2 sprzedaży dziennie. Choć jest i tak, że i nic się nie sprzeda.
Pozdrawiam :)
hej, jak się hbo sprzedaje? dajecie radę?
:) pozdrawiam
Witam,
można jeszcze składać swoje CV na stanowisko konsultanta telesprzedaży w NETII ;) Poprzez stronę z ogłoszeniami ( gowork) mogą państwo zgłaszać swoje kandydatury :) W wyszukiwarce wystarczy wpisać KONSULTANT i Ostrowiec Świętokrzyski a na pewno Państwo odnajdą ogłoszenie:)
Także serdecznie zachęcam bo jeszcze każdy ma szansę pracy w naszej firmie:)
Pozdrawiam
Rekruter Telesprzedaży
Dzwonili do kogoś dziś w sprawie szkoleń? bo do mnie nareszcie tak:)
do mnie też zadzwonili :) zobaczymy jak to będzie na szkoleniu ;)a później w pracy..;)
a stawka godzinowa ile wynosi tak z ciekawosci?
Stawki godzinowej to nie ma, od sprzedanej umowy dopiero jest płacone, tak mi tłumaczono na rozmowie kwalifikacyjnej,chyba że teraz się to zmieniło,tylko zastanawiam się co jest z ubezpieczeniem???skoro jest to umowa zlecenie???
A wiecie gdzie dokładnie bedzie to szkolenie? na sandomierskiej 26 ale który to pokój będzie? bo z tego wszystkiego się nie zapytałam...:(