chcecie mi powiedziec ze nie ma podstawy godzinowej wogole? to jak niby wam proponują wynagrodzenie?
wiec nic nie sprzedaz to nic nie dostajesz i siedzisz za darmo w pracy
umowa zlecenie ze stawką godzinową + prowizja od sprzedaży
to jaka stawka godzinowa??? i jaką macie prowizję od sprzedaży???a co z ubezpieczeniem macie płacone wszystkie składki ?????
weżcie powiedzcie ile macie umów ? zarówno ci slabsi jak i ci lepsi?
siemka dlaczego nic nie piszecie jak jest da się zarobić jak prowizję ile średnia wypłata bo jak będzie spoko to się zwolnię od siebie z pracy i pójdę do was 1200 zarobicie ??
na pewno beda przyjmowac, bo juz pare osob z mojej grupy odeszło
Chyba szału nie ma skoro odeszły osoby. Może ktoś tam pracujący napisać wprost jak wyglądają zarobki?
zobaczymy po wyplacie hehh:) odchodza bo za daleko np maja i im sie finnsowo nie oplaca, szkoda ze to tak daleko jest. nic tam za bardzo nie jezdzi, a tez codziennie placic za autobus sie nie oplaca
ja to was nie rozumiem nie mozecie wprost napisac wyplata przy srednich wynikach pracujac po x godzin wynosi tyle nacisk na umowy jest jak wszedzie jak sie robi cel to jest dobrze jesli jest lipa straszna to napiszcie
pewnie jak w standardowych call center stawka 5zl za godz ale trzeba miec sprzedaz minumiu napewno jest wieksza sprzedaz to prowizja lub stawka godz wyzsza a jak komus nie idzie sprzedaz to wypad bo nikt nie bedzie placil kasy ze gosc sobie siedzi i ciekawe czy sa rozmowy nagrywane
PIENIADZE PIENIEDZMI ALE NIE ZAMIENILABYM TEJ PRACY NA INNA !!! PZDR HBO;D
620 na ręke w tym ubezpieczenie i nic wicej, rewelka taka że szok, cały czs szukają do pracy na różnych portalach, miał być urząd pracy, w HBO GO życze powodzenia i wytrwałości, praca dla desperatów, podpisze ktoś umowe albo nie