Walewska przyjmuje na Słowackiego, ale nie licz że da Ci skierowanie na badania, tylko leki. Dorobek na Polnej jak dawne Mago, ale do niej ciężko się dostać i Stankiewiczowa też na Polnej. Reszta to tylko prywatnie
Podobno Dorobek. Sama muszę się do niej zapisać. Do Walewskiej nie chcę już chodzić bo muszę badania sama sobie organizować bo ona nie widzi potrzeby (miałam silne bóle kręgosłupa i na rm wyszły przepukliny). Tylko,że jak mówiłam, że czasem nogi mi odcina i nie mogę chodzić to nie wierzyła. A wyniku rm już nie skomentowała. Poza tym podczas wizyty siedzi obok pielęgniarka. Wg mnie to chore, gdzie jest rodo? Poza tym dlaczego pielęgniarka ma słuchać jakie ma ktoś problemy?
O Walewskiej mówią, że nie zaszkodzi, ale i mię pomoże. Hm chyba coś w tym jest patrząc na to co ktoś napisał
Tak pod warunkiem, że już musisz. Ja mam 3, jeszcze nie wymagają operacji bo nie zamykają światła kanału rdzenia. Ale to, że je mam i o tym wiem zawdzięczam innemu lekarzowi, który dał mi skierowanie na rm bo ona moje bóle kwitowała tekstem, że teraz każdego boli kręgosłup.
Najlepiej leczyć się w Kielcach w Ostrowcu gdy pójdziesz do szpitala żaden inny lekarz nie będzie się zajmował tobą tylko ten do którego chodzisz prywatnie.Leczenie gorzej niż żle. Ja leczę się w Kielcach i bardzo dużo z Ostrowca. Lekarze Domagała,Sobański,Karkoz Zahar, naprawdę dobrzy urolodzy.
Tylko to wątek o neurologu a nie urologu. Chyba, że Ci lekarze to neurolodzy a Ty źle napisałeś.
Z Kielc też przyjeżdża tu neurochirurg i przyjmuje na Słowackiego. On operował moją siostrę . Tylko przyjmuje prywatnie. Zależy co komu dolega. Walewska jest ok, bardzo miła i sympatyczna tylko, jak ktoś wspomniał nie jest chętna do tego by dawać skierowanie na badania specjalistyczne. Jeśli ktoś idzie do niej po diagnozę to ciężko to widzę.
Idem dzisiaj do tej p. zobaczymy co mi powie? jak się nazywa ten neurolog co z Kielc przyjeżdża? może do niego by się zapisał też tam przyjmuje gdzie Walewska?
byłem ludzi pełno leki przepisuje nie wiadomo jakie na kręgosłup mi przepisała Linefor.
zawsze możesz jechać do przychodni NEUROCHIRURGICZNEJ w Kielcach ?
Tak przyjmuje ten neurochirurg tam gdzie Walewska drzwi naprzeciw rejestracji. Nie pamiętam nazwiska
Najlepszy dr Węsek. Leżałem u niego na oddziale. Jedyny, który interesuje się pacjentem i coś konkretnego powie.
Dr Waleska szkoda zdrowia.
Do gościa z 2020-01-09,godz.13;49
Mogłabyś mi podpowiedzieć gdzie przyjmuje dr Węsek, bo od rana dzwonię na Słowackiego i nikt nie odbiera!Może nowy nr tel,ale nic nie mogę znaleźć! Dziękuję!