Może ktoś wie, gdzie przyjmuje dr Węsek, bardzo proszę o odpowiedź!
Jeszcze raz proszę o namiary na dr Węska, ponieważ bardzo mi zależy,a sama nie mogę dotrzeć!Dzięki!!
Dr Węsek mówi że nic zlego już się nie stanie, a jak się staje to wysyla śmigłowcem do Kielc
Kiedyś to wiem że przyjmował w ostrowcu raz w tygodniu neurochirurg Igor Szydłowski i on przyjeżdżał z Kielc. Pracuje pewnie nadal w wojewódzkim szpitalu zespolonym na ulicy Grunwaldzkiej i tam operuje. https://www.znanylekarz.pl/igor-szydlowski/neurochirurg/kielce Wtedy było prywatnie ... kilka lat temu byłem...
Swieta prawda, ta baba nie powinna byc lekarzem, nie jest w stanie postawic wlasciwej diagnozy.
Żeby lekarz mógł zlecać badania (wypisywać skierowania) to musi mieć podpisaną stosowną umowę z placówką, która takie badania wykonuje. Tak np. jest ze skierowaniami do psychologa. Lekarz neurolog czy psychiatra, który kieruje pacjenta na jakieś badania psychologiczne musi mieć zawartą stosowną umowę z taką własnie placówką. Mowa o państwowej służbie zdrowia / NFZ. Np. badaniami pamięci itp. zajmuje się psycholog, który nie jest lekarzem. Lekarz który dodatkowo nie jest psychologiem chyba nie może nawet zbadać pacjentowi pamięci np. w celu wypisania zaświadczenia o stanie pacjenta. Dziwna sprawa :D