Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nie jeździjcie linią nr 8

Ilość postów: 6 | Odsłon: 730 | Najnowszy post
  • Nie jeździjcie linią nr 8

Moja przyjaciółka jechała tym autobusem do pracy zresztą jeździ nim bardzo często, zawsze wysiada na ostatnim przystanku i przeważnie jedzie przez kilka ostatnich stacji sama z kierowcą.

Tego dnia wsiadając, kierowca ją zapytał na której stacji będzie wysiadać itp, ona odpowiedziała mu że na ostatniej no i siadła sonie normalnie i spoko, jadą jadą i w pewnym momencie została sama z nim w autobusie, wtedy kierowca zatrzymał się przy sklepie i poszedł zrobić jakieś zakupy, trochę nietypowe ale w sumie no może chciało mu się pić albo coś chciał zjeść i w sumie dziwne że nie poinformował mojej przyjaciółki że się zatrzymuje i dlaczego, ale ona sama wytłumaczyła sobie to w ten sposób że no może ma dużo zmian czy coś no i w sumie zabrało mu to chwilkę więc po prostu nie myślała o tym za dużo, wrócił szybko no i jadą dalej. W pewnym momencie typ zatrzymuje się w środku lasu, nie na przystanku ale z trasy nie zboczył, mojej przyjaciółce zapaliła się czerwona lampka no bo kurde... Typ staje w lesie, jest sama z nim w autobusie, no trochę to straszne, podchodzi do środkowych drzwi, patrzy w oczy mojej przyjaciółce i nie przestając wpatrywać się w jej oczy pyta ją: Czy wiesz, że sasin przepierdzielił 70 milionów na organizację nielegalnych wyborów?. No i tak to właśnie jest w tym państwie.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nie jeździjcie linią nr 8

Pasta godna gorących na Wykopie. Czekam aż aktywiści Piję i Śpiewam zlecą się komentować.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

no to stamtąd Mirku :D

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

18:11, a o Szumowińskim, nic nie wspomniał?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Nie jeździjcie linią nr 8

Nie wiem co bierzesz, ale bierz połowę, bo ci nie służy. Takiego bełkotu dawno nie czytałem.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Takiego oklepanego komentarza już dawno nie czytałem. Myślałem, że wyginęły, a tu proszę. Przychodzisz ty i wygrywasz łopatę roku. brawo

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -