Uważam że to co na forum jest pisane pod jej adresem (wyzwiska jak z rynsztoku, prymitywne ataki i plucie jadem) przechodzi ludzkie pojęcie. Mało osób potrafi z nią dyskutować logicznie i z kulturą - większość to tępe prowokacje i tanie zaczepki jak w przedszkolu. I mimo iż mamy sporą rozdzielność poglądów to muszę stanąć w jej obronie - bo staję w obronie prawdy i uciśnionych
To z nia dyskutuj na jej wątkach. Niech nie zabiera głosu, jak nie ma nic do powiedzenia.
Bo niestety jest ona jedyną osobą z którą można prowadzić dyskusję - z resztą dialog polega tym że pisze się swoje ,a ta druga osoba albo ucieka, albo wkleja linki, albo zmienia temat. Zauważyłem że Felice potrafi opisać coś z sensem i się logicznie odnieść. I mimo że mamy inne poglądy w tematach polityczno-społecznych i koło tego od Felice, to jednak darzę ją szacunkiem, bo tylko jej na tym forum się należy.
Gość_C I co teraz robisz?
Zaklinasz rzeczywistość? Chcesz nam wmówić, że jest tak inteligentna , ze tu się marnuje?
Mam nadzieje , ze skończyłeś jakąś szkołę, i widzisz, że nawet zdań nie umie składać. To co wypisuje zazwyczaj to brednie paranoika i fascynata swojej wyobraźni. Czemu ona nas tu wszystkich maltretuje swoją twórczością.
To co piszesz o jej logice i sensie wypowiedzi, to tez masz problem ze sobą.
Raczej Ty zaklinasz rzeczywistość 12:02. Ja popieram gościa C bo napisał prawdę.
11:40. Felka sama o sobie pisze:)Ale jej wali w dekiel."Mało osób potrafi z nią dyskutować logicznie i z kulturą. Wybacz, ale z tego co wiem psychiatrzy nie wypowiadają się na forum, a tylko oni byliby w stanie dogadać się z nią bezproblemowo. Ona już dawno powinna szukać forów społeczności psychicznie chorych. Tam zapewne znalazła by zrozumienie dla swoich dolegliwości, manii i psychoz.Tutaj nikt nie jest psychiatrą. Musi szukać, aż znajdzie swoich z taką samą jednostką chorobową.
Bo to czerwone miasto. Nie od czerwonych bloków, jak to kiedyś próbował wmawiać na antenie radia nędzny wokalista lokalnego zespołu, ale od POGLĄDÓW POLITYCZNYCH !!!
To co tu robisz? Wracaj do swojej wsi wesołej, wsi radosnej. Tam dopiero będą mieć z ciebie ubaw. Społeczności wiejskie mają specyficzny stosunek do psychicznie chorych. Pakuj się, wracaj do korzeni i szerokiej drogi.
Felice, wracaj na wiochę, bo tam czeka cię kariera i sława. Może pomimo tego, że jesteś mocno posunięta wiekowo znowu, jak dawniej zostaniesz MISS PEKAESU?
To możliwe, bo ciemniak uwielbia, jak się ludzie nabijają z jego niby przyjaciółki Felice. Taki wredny typ, inteligentny bezobjawowo doktor bez doktoratu, którego ściga Prokuratura za oszustwa. Ta śmierdząca kanalia nawet na kopa w dupę nie zasługuje, bo szkoda ubrudzić sobie buty. Ciekawe, czy Felice nadal wierzy w jego przyjaźń i będzie go bronić, naiwniaczka?
Ja ją z kolei bardzo lubię i też zawsze staję w jej obronie ;)