I dalej nie odróżniasz czarnego od białego?
Widzę też szarość ..... i to jest istota rzeczy:))
Gościu 12:29 impreza rozrywkowa dla mieszkańców to zupełnie co innego. Natomiast tutaj mamy do czynienia z sytuacją, którą można porównać do wesela. Niby młodzi organizują imprezę i zapraszaja gości, ale zwykle finansują rodzice. Goście dają pieniądze młodej parze. Zwykle wychodzi to na zero, ale w tym wszystkim ważna jest zabawa a i to co się zwróciło nie wraca już do fundatora imprezy tylko organizatora.
Jeśli u Owsiaka wychodzi mniej więcej na zero jak w linku to o co w tym wszystkim chodzi?
Pomysł wsparcia WOŚP zrodził się jeszcze w latach 90-tych. W końcu i władza III RP i Owsiak wyrastali z tej samej rodziny.
Przez 12 lat WOŚP wydała 343 miliony na sprzęt medyczny, to jest o 171,2 miliona mniej niż uzyskała przychodów.
Co Pan Jerzy zrobił z zawrotną kwotą 171,2 miliona?. Dokładnie nie wiem, bo Pan Jerzy nie chce nikomu nic powiedzieć ponad to, co musi zapisać w tajemniczych rubrykach "działalność propagatorska", "szkolenia" lub "usługi obce". Co mógł zbudować i kupić za 171 milionów Jerzy Owsiak? Na przykład 10 "Budzików", takich jak ten jeden zbudowany przez fundację Ewy Błaszczyk za 17 milionów, bez pomocy "Złotego Melona", "Mrówki Całej", "Pokojowego Patrolu" i F16 w wersji bojowej
szczepionki NISZCZA ZDROWIE DZIECI !!!! ale owsiak o tym nie mówi !!!!
nIE MÓWI, BO oWSIAK zarabia na chorobiach dzieci !!!
Placąc Owsiakiowi - nakrecacie TE PATOLOGIE !!!!!!
Dlaczego Owsiak nie mówi o tym,, ze:
Wg GUS – liczba hospitalizacji i śmiertelność dzieci do 2 roku życia WZROSŁA O 50% !!!
od momentu podwojenia liczby obowiązkowych szczepień w połowie lat '90,
A więc od czasu gdy dziecku podawanych jest ponad 20 dawek szczepień !
?? No dlaczego ?
Już widzę jakbyś ciemniaku nie skorzystał... Ja z 500+ nie korzystam, dzieci mam dorosłe :)
W każdym temacie musisz pierdnąć?
A pisiaki smrodzą gdzie się daje i jak się daje.
ZERO TOLERANCJI DLA CHAMSKICH HEJTERÓW Z TEGO FORUM!!!!!! NISZCZYĆ BEZ LITOŚCI!!!!!!!
mam wakacje i raz na tydzien staram sie cos napisac ale ciagle widze jak pisza te same nicki. Wcale sie nie dziwie sie, ze dorosli ludzie nie maja innych zajec skoro nie maja pieniedzy to zostaje im zapominanie o swiecie rzeczywistym. Pewnie tak jak napisal tu jakis poprzednik o tobie kasandra mieszkasz u dziadka gdzies na wsi z corka. Czy ty wogole jestes samodzielna i umiesz funkcjonowac w rzeczywistosci? Nie pracujesz jestes na utrzymaniu rodziny a na forum piszesz jakbys znala zycie lub tez byla obyta w swiecie.
Nie pracuję chwilowo, bo mam pod opieką dziadka 92 lata. Lada chwila otwieram swoja firmę i już bidulku nie będziesz musiał się martwić o mnie.
A życie znam bardzo dobrze z każdej strony.
Firme otwierasz jak pamietam od kilku lat i jakos nie mozesz. Nie oklamuj sama siebie. Podobno ostatnio pisalas ze pracujesz. Chyba zalezy z kim piszesz przypomnij sobie to nowe forum. Dobrze tu ludzie o tobie pisza, ze jestes klamczucha.
Firme otwierasz jak pamietam od kilku lat i jakos nie mozesz. Nie oklamuj sama siebie. Podobno ostatnio pisalas ze pracujesz. Chyba zalezy z kim piszesz przypomnij sobie to nowe forum. Dobrze tu ludzie o tobie pisza, ze jestes klamczucha.
No bo niedawno zamknęłam, a teraz otworzę znowu. W czym problem?
Zamyka otwiera zamyka otwiera zamyka otwiera zamyka otwiera,i tak dalej.W czym problem?Po prostu zamyka i otwiera.A pózniej znowu zamyka i otwiera.
Ciekawe czy te firmy otwierane, zamykane, otwierane to z dotacji jakowychś?
Zaspokoję Twoją ciekawość.
Nie.