Na pewno?????
Ta działalność pod dotacje nie podpada.
I tyle.
Nie wierzę, trzeba sprawdzić.
Koniecznie, zacznij już dzisiaj ;)
to jak jej buzia zamyka i otwiera sie i tak w kolko normalnie jak na forum.
Swoją firme, zabrzmiało dumnie. Buajaha. Ciekawe co będziesz robić.
A to już moja słodka tajemnica :)
Pochwal się. Przecież w KRS'ie to nie tajemnica.
To sobie poszukasz, jak zarejestruję.
ona juz chwalila sie iles lat wstecz swoja firma i nie tylko, jak na razie siedzi na dupie u dziadka. Nawet ja nie bylo stac na remont domu a mama przywozila jej pieniadze z wloch. Nikt przy zdrowych zmyslach jesli mial firmie, zarabial pieniazki nie zamyka i nie otwiera firmy. Po co ciagnac jej temat.
Panie strzeż nas przed takimi znajomymi,bo z wrogami jakoś sobie poradzimy. Myślę ze osoba o której piszesz nie zniży sie do tego poziomu, bo jest żenujący.
Jak już cytujesz ciemniaku to powiedz kogo... ja wiem.
Ciekawe, skąd to wiesz? Pewnie z forum. Zawsze małpujesz wszystko po innych i przypisujesz sobie. Jak tam, gdzie jesteś "usytuowana"? Jak na razie, to chyba na wsi i na d......ie;-);-) A wydawało Ci się, że ławy sejmowe i kariera polityczna stoją "przed Twoim otworem";-);-) Nie wyszło, a tak dobrze żarło.
Brak odzewu, dziwne;-) Coś nie pasi?
Ciemniaku, tylko jest jedno ale. Prz ciwnicy WOŚP nie płacą na orkiestrę bo jej nie popierają, a na 500+ składa się każdy pracujący.
Ja dalej pójdę: ,,Nie pracujesz nie możesz wziąć 500+. I to jest uczciwe,,
Dobrze, że ty masz tyle do powiedzenia, co pies przy budzie. Możesz sobie tylko poujadać. Fajnie, że ci zabrali to 500+. Zatem do roboty nierobie, zgodnie z twoimi postulatami.
Dlaczego ludzie mają nie mają pobierać 500+ jeżeli nie popierają PISu. Na WOŚP zawsze rzucam coś do puszki a czy Jurek z tego coś ma czy nie co mnie to obchodzi ważne że w szpitalach jest sporo sprzętu od niego. Szkoda tylko że nie zawsze ten sprzęt jest wykorzystywany.
21:24 uderz w stół a nożyce się odezwa. Co tatuś czy mamusia, żyjąca z pieniążków dzieci.