Występują charytatywnie ? Oj Kasandra66, nie wiesz co mówisz...
Gdyby nie było różnicy, to wyborcy PIS poprosiliby o dofinansowanie szpitali i służby zdrowia a jak widać nie robią tego i wolą stać w kolejkach po kilka godzin czy kilkanaście miesięcy do specjalisty. Skoro macie taką moc, to zdecydujcie, że w milionach 500 plus na służbę zdrowia pójdzie.
Pewnie opozycja nie będzie protestować. Czy wyborcy PIS nie chcą być szybko i sprawnie leczeni?
No to fakty: budżet NFZ to 50 mld zł czyli 50 000 000 000 zł. Ja wiem, że zero nic nie znaczy dlatego skreślając trzy zera można mówić, że WOŚP ratuje sytuację w służbie zdrowia. W tym roku NFZ zakupi sprzęt za 700 000 000 zł. To 10 razy więcej niż WOŚP. Mam prośbę do samorządów - zamiast dawać pieniądze na sztuczne ognie i inne kiełbasy wyborcze przekażcie pieniądze na sprzęt dla szpitali. Taki mój apel również do prezydenta miasta i starosty. Jestem wówczas pewien, że dzieci nie będą musiały stać na mrozie, żeby wykonać to co do was panowie należy.
Ja dodam, że zamiast finansować Kler także należy te pieniądze przeznaczyć na służbę zdrowia.
Państwo przez lata finansowało WOŚP ze względu na udział strażaków, wojska itp.
Nie popierasz Unii Europejskiej nie bierz od niej pieniędzy :)
Nie biorę :)
Tylko bezpośrednio, bo nie umiesz, nie należy ci się i nad tym ubolewasz. A pośrednio jednak korzystasz.
Znowu daliście się wypuścić temu prowokatorowi. Emeryt wyraźnie dorabia do emerytury i teraz już nawet po nocach "pracuje" zakładając nowe wątki. Złapał temat WOŚP i będzie na nim jechał do Wielkanocy, na różne sposoby udowadniając swoją rację, nie zważając na to, że pogrąża się coraz bardziej,bo rozpowszechnia kolejne pomówienia wobec Owsiaka. Nie pozwólcie się wkręcać w tą farsę.
Możesz wyjaśnić na czym polegaja te pomówienia?
10:18. W sądzie ci wszystko wyjaśnią ze szczegółami.
Hahahahaha,nie osmieszaj sie idioto.Chce poznac na czym polegaja pomówienia a ty mnie straszysz sądem?Nie błażnij sie.
TU masz jak na dłoni.A straszyć to se mozesz takiego niedorozwoja jak ty.
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/8-wyrokow-potwierdzajacych-ze-owsiak-wosp-lamia-prawo-ukrywaja-faktury-2017-01
10:32. Każdy ocenia innych według siebie. Tobie geroncie na niedorozwój już nic nie pomoże, ale można złagodzić objawy terapią farmakologiczną.
Po co straszysz tłuku jak nie znasz dokładnie tematu?A teraz jak nie masz nic do powiedzenia to używasz inwektyw nieszczęśniku?
10:46. Inwektywy, oszustwa, kłamstwa i pomówienia, to twoja specjalność(patrz na swoje wpisy). Poza tym, taki tłuk, jak ty powinien wiedzieć, co robić zgodnie ze starym powiedzeniem "Tłuk powinien tłuc ziemniaki", a nie pisać na kulturalnych forach. Co to jest tłuk, nie muszę ci tłumaczyć, to wiesz z dzieciństwa w rodzinnej wsi.
No i widzisz?Nie posiadasz zadnych argumentów wieć znowu używasz inwektyw żałosny człowieku.Tyle ci pozostało,poubliżac sobie na forum.
10:43 - piszesz, że "każdy ocenia innych według siebie"
Ale przecież w Polsce jest tak, że to sędziowie dokonują oceny sytuacji i na tej podstawie wydają wyroki. I tak też było w przypadku wyroków w sprawach dotyczących pana Owsiaka.
Więc co sugerujesz ? Że jeśli sędzia wydaje jakiś wyrok skazujący, to sam również "ma coś za uszami" ?