Dziękujemy za anty reklamę wszystkim miłośnikom sekty, kolejny REKORD dobroci ustanowiony
"... Czy warto opluwać akcje, których efekty widzimy w setkach szpitali w Polsce? ..."
ks. Jan Kaczkowski
Zarówno jedni i drudzy maja prawo korzystać i z 500+ (finansowane z ich podatków) oraz ze sprzętu sfinansowanego z WOŚP (który jest użytkowany w publicznych jednostkach służby zdrowia), ale Ty jak co roku musisz pluć swym pseudo-chrześcijańskim jadem. Nie podoba Ci się WOŚP nie dawaj na to pieniędzy.
Polacy po raz kolejny dali wyraz swojemu niezadowoleniu z rzadow Pis i pobili finsnsowo kolejny rekord. Miejmy nadzieje ze tak samo przelozy sieto w wyborach i pogonimy pis raz na zawsze
Polacy swoje niezadowolenie okażą przy urnach gościu z 20:26.Dawno nie słyszałem takiej głupoty.
To zobacz wykres. Odkąd zaczęła się PiSiorska nagonka na WOŚP bite są rekordy zbiórek:
http://smarterpoland.pl/wp-content/uploads/2016/03/Screen-Shot-2016-03-08-at-19.08.18.png
Ja sam dałem 2 razy więcej niż zwykle, odkąd taki jeden zaczął tutaj pluć i drapać. ciemnota12, czy jakoś tak.
Zabawni jesteście.
20.28 tak tak to beda urny z prochami pisu. Zobaczysz jak dojda glosy liczone zagranica to bedziesz miala obtywny sondaz a nie te liczone na zamowienie rydzyka. Papa pisu
Ponieważ czekam ciągle na te wezwania do prokuratury za jakoby szerzenie kłamstwa w sprawie WOŚP więc jeszcze kilka elementów tej "nieprawdy", aby ubogacić szanownych adwersarzy w dodatkowe argumenty przy składaniu zawiadomienia :)
13:16. I poczekasz trochę, ale za to jaką będziesz miał niespodziankę. To już nie korzystasz ze źródła informacyjnego w Słupcy? Działaj, działaj, im więcej tym lepiej.
Hahahaha, Matka Kurka? Człowieku, skończ tę farsę, bo mi cię zwyczajnie żal.
No to jak kłamstwa to śmiało możecie biec do prokuratury. Na Wardyńskiego jest jakbyście nie mogli trafić :)
Nie ma potrzeby, ten pan już wielokrotnie wykazał się informacjami tylko dla "ciemnego ludu"
I dlatego wygrywa w sądzie z całą machiną prawniczą wesołej kapeli :)
Nic nie wygrał, a produkuje się od lat jak i ty. Może to twój chłopak, że tak go hołubisz?