"8 wyroków potwierdzających, że Owsiak i WOŚP łamią prawo i ukrywają faktury".
To z pewnością wszystko są kłamstwa. Taaa ... to co tam mówili o tym świstaku?
http://kontrowersje.net/8_wyrok_w_potwierdzaj_cych_e_owsiak_i_wo_p_ami_prawo_i_ukrywaj_faktury
Bardzo "kreatywny" tytuł. Podrzuć mi wyrok w sprawie defraudacji pieniędzy przez Owsiaka, a nie małpujesz blogera.
Defraudacja oznacza wykonywanie czynności niezgodnych z prawem. A tego o kapelmistrzu powiedzieć nie można. Są normy prawne i normy moralne. Pierwsze podlegają sankcjom prawnym a drugie nie. Podobnie jak przepijanie przez męża alkoholika wypłaty zamiast przekazywanie je na utrzymanie rodziny. Czy jest to defraudacja? Oczywiście nie, a jednak nie do końca możemy uważać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
To po co podrzucasz jakieś dziwne wyroki nie na temat? Bardzo krzykliwy tytuł, za którym nic się nie kryje. Mocno w stylu Matki Kurki.
W tych wyrokach NIE MA NIC!
A co byście chcieli, żeby było? Szafot dla blogera pewnie? :) Sądy już wielokrotnie wydawały wyroki uniewinniające blogera za jakoby pisanie nieprawdy, iż wielki kapelmistrz oraz jego rodzina korzysta z części pieniędzy zbieranych przez dzieci stojące na mrozie z puszkami. Ale to też na pewno były "pisowskie" sądy :)
Tylko nie wiadomo kogo znowu sądzić, jak cała twa tajemna wiedza pochodzi od WIELKIEGO BEZROBOTNEGO Matki Kurki, hahaha.
13:56. Tobą, wyjątkowo zajmie się Prokuratura w innym mieście, żebyś miał wreszcie możliwość zobaczyć jaki piękny jest nasz kraj dzięki 8 letnim rządom Platformy Obywatelskiej.Wreszcie zobaczysz, jak żyją cywilizowani ludzie, prowincjonalny pseudo OJCZE KURKA:):):)
To mamy w Polsce w końcu tą dyktaturę czy nie? Podobno prokuratorzy "pisowscy", a tu będą ścigać ludzi, którzy naruszyli świętość wesołej kapeli? :)
Wesoła kapela to śpiewająca pielgrzymka na Jasną Górę, czy co?
Bardzo ładnie ktoś opisał tytuł. I tak powinno być
Powinno być:
"Nie popierasz WOŚP - nie korzystaj ze sprzętu, nie popierasz PiS - nie korzystaj z 500+ i nie płać na nie podatków."
Czyli nie płacisz podatku nie masz prawa korzystać z czegokolwiek,Tak?
"nie płać na nie podatków" - czytamy ze zrozumieniem.
Przepraszam że zapytam pana dobroczyńcę,Z czyich podatków jest utrzymywany ten sprzęt w szpitalach?
15:12. Pranie twojego kaftana bezpieczeństwa będzie sponsorował NFZ, a zrealizuje pralnia szpitalna. Na taki "sprzęt" stać cię z twoich podatków. Nie martw się niczym.
I właśnie,tak postępują wielbiciele sekty.Zaorani reagują agresją.No pouzywaj sobie gościu z 15:18.Dawaj,ulzyj sobie swoją niemoc chamstwem.
To nie płać. Miły pan lub pani z urzędu z ul. Polnej powiedzą ci co za to ciebie czeka :) Mnie Donaldinio, który wykiwał 40 mln osób i to nie koniecznie na boisku też nie pytał czy chcę na jego pomysły płacić podatki czy też nie. Różnica tylko taka, że dziś moje podatki dostają rodzice wychowujący dzieci, a kiedyś dostawali je Pospolici Oszuści :)