Czy ktoś może podać skład nowej RN? Musaiłam iść na III zmianę i wyszedłem z zebrania po głosowaniu.
Chciałem podziękować mieszkańcom Naszej SM za udział w WZ i poparcie jakie nam dali. Pan Mirski bez żadnego powodu ubliżał mi i groził i nigdy nic złego nie powiedziałem i nie napisałem o jego żonie. Są na to świadkowie i jeżeli ktokolwiek mówi inaczej będzie mógł się w tym temacie wypowiedzieć w mam nadzieję w sądzie.Wybory są nie ważne gdyż na sali podczas głosowania przebywały osoby nie uprawnione.Jeszcze raz dziękuję mieszkańcom uważam że warto było chociażby dla obnażenia układu.
Nieuprawnione, czyli kto? To co to znaczy, że wybory będą jeszcze raz, czy jak??? Nie ma wybranej rady??
Podaj wyniki jesli jesteś w stanie.
Ja o jednym a ty o drugim. Widzę ,że nie jesteś na sprzdaż, ale jak ktoś grzecznie pyta to wypada mu grzecznie odpowiedzieć. Jak nie wiesz to napisz "nie wiem" a nie, że cię to nie obchodzi.A jak znasz wyniki to mi podaj. Czy to takie trudne?
Te pijane takie to co to bylo? Alkomatem powinni badać
Panowie wybory juz sie odbyły trzeba uszanować ,wyniki głosowania.A jeśli uważacie ze zostały zmanipulowane to zgłosiłem protest.
Chciałbym aby na temat ten wypowiedział się Slon który nazwał moich kandydatów "szrot".
Zobaczymy czy kolegium przyjmie wynik wyborów czy uzna wam głosy które prawidłowo złożyliście. Mogę im zaproponować jedno ; to już jest koniec.
Co w związku z tym, że wybory są nieważne? Będą powtórzone? Jeśli tak, to kiedy?
Napiszę jeszcze raz ; wyborów nie było chyba że nazwiemy wyborami wrzucanie głosów na WZ przez bandę sterydów na czele z hersztem.
Hehe dobre, Pan Czarek Mirski i agresywny... przecież to spokojny i normalny człowiek jest
Hasła wyborcze śmieszne: jak SM nie zaciągnie kredytów na ocieplenie to tego nie będzie, ja chce mieć ocieplony blok, i nie chce by moją klatkę remontowali dłużnicy bo zrobią to po partacku, od remontów są firmy. I chce płacić za siebie i mieć licznik. To nie komuna.
A banda pijanych?