Oczywiście, że tak. Poza tym ktoś kto w swoim własnym życiu sobie nie radzi nie powinien brać się za rządzenie innymi.
nie uprawiajcie polityki jest podejrzenie przestępstwa nich wyjaśni to policja.
Najważniejsze jest to że "mafia" się wyłożyła mieszkańcom.A organy ścigania zrobią resztę.
To Twoje spojrzenie na człowieka,ten menel z Twojej perspektywy myśleniowej ma na pewno ma więcej taktu i rozumu niż Ty z godz 09:55
O 600 zl. To jest na przykład 12000 stron do skserowania, żeby tyle zarobić.
10 razy padała ta suma w tym wątku - 600zł
Dobra podobno 200 zł za podpisanie za posiedzenie 2 godziny w SM, ciekawe ile to prawdy. Szkoda że Mirek mnie wyprzedził tak to i ja bym kandydował z Rosoch jestem ale do Mirka nie mam nic, siedzi sobie w dziupli i nikomu nie dokucza nawet spoko jest ale czy by się nadawał no nie wiem. Mirku żyj sobie spokojnie :) zdrowia życzę w SM sobie daruj szkoda zdrowia i nerwów masz spokojną pracę żeby sobie psuć nerwy.
Farsa - Miruś nadal płacze.
Bądź mężczyzną , przegrałeś wybory.
za zamieszanie w piatek powinna się poczuć winna grupa z kandydatem K.na czele, dlaczego po apelu przewodniczacego zebrania, zeby kandydaci nie z tej części opuscili sale sam został, no i dlaczego skoro proszono żeby po oddaniu głosu wychodzić z sali to grupa osób obstąpiła urnę i niepozowoliła komisji wyborczej kontrolowac przebiegu głosowania, cięzko było dojśc z kartą?
tak to widziałem.
Nie pisz głupot Mirek stał na korytarzu i to on powiedział mieszkańcom Rosoch nie wchodząc na salę aby wylegitymowali tych dzieciaków. Nie ośmieszajcie się więcej.
no i efekt
http://www.ostrowiecka.pl/ostrowiec-swietokrzyski/miasto/5766-skandal-na-walnym-sm-krzemionki
Są świadkowie myślę że są nagrania z dwóch kamer Policja ustali gdzie był Mirek i gdzie był Mirski podczas głosowania.
Jest jedno pytanie ; czy wybory są ważne?
Jeżeli do RN wszedł Duda to Borze chroń nas.
Gościu z Vectra net wziąłeś sobie za punkt honoru szkalowanie radnego Dudy.W sieci nie jest się jednak tak anonimowym jak Ci się wydaje.Podobne działania ludzi były w wątku o Górczyńskim i o Sajdzie,a później ludzie w gazecie musieli się podpisywać swoim nazwiskiem i przepraszać obydwu.Myślę że w tym wypadku też tak będzie.To tylko kwestia czasu.