A ktoś mi może powiedziec, jaki wniosek podał sąd? Dlaczego uchwała jest nieważna?
Ja mam jedno nurtujace mnie pytanie... na jakiej zasadzie jest prowadzona siłownia w Malwie przez meza glownej ksiegowej w Sm Krzemionki? Bardzo prosze o odpowiedz
Nie liczyłbym na to pismen. Wyrok się uprawomocni, takie jego święte prawo. Jak nie, to sąd apelacyjny wyda podobny. Prawdy nie można zaklinać, ona sama się obroni. Zawsze wychodzi na wierzch.
Według mnie powinno nastąpić przeliczenie głosów, to znaczy uwzględnienie głosów, które sąd uznał za prawidłowo oddane a które komisja uznała za nieważne . I dopiero po tym powinno nastąpić ustalenie nowej listy członków rady nadzorczej. Wydaje mi się, że sąd nie stwierdził fałszerstw wyborczych np. dorzucania dodatkowych kart, ingerowania w treść kart wyborczych w celu ich unieważnienia itp.
Wyda albo nie wyda
Myślisz, że spółdzielnia się odwoła? Na jakiej podstawie? Cały pismen... Piszę więc jestem.
Nawet jak będzie to nie licz pismen na to, że wyrok będzie inny.
Sądu w Ostrowcu to nawet nie liczę. Im dalej od naszego miasta i układu, tym wyrok bardziej sprawiedliwy. Tak więc, spokojna głowa.
Ambasadorze władzy Pismenie,Gienek z prawej strony sceny politycznej,postkomunisci Sem,Detej.Jak u Was jest z samopoczuciem-trwoga plebs już umie korzystać z demokracji. Nie długo będzie koniec rządow TOS ,SLD,PO .............?
Mirek 24 pokazałeś wszystkim niedowiarkom że można się połączyc w celu zwycieżania zła -ktora reprezentuje skorumpowana władza w Ostrowcu i powiecie.
Mnie zastanawia tylko jedna sprawa: nie wiem jaki jest wyrok sądu i uzasadnienie, ale ktoś tu pisze, że uznano karty za ważne, co je komisja unieważniła. Przecież głosy nie unieważniał prezes czy jakiś pracownik spółdzielni, tylko KOMISJA, czyli sami CZŁONKOWIE, LOKATORZY. Czyli tu nie jest sprawa ZARZĄD kontra LOKATORZY, tylko LOKATORZY kontra LOKATORZY na to wychodzi.