najlepiej zakłócać spokój innym a nie sobie tak jak spacerowanie z pieskami robiącymi kupy pod innymi oknami a nie swoimi
Czytaliście artykuły we wczorajszej Gazecie Ostrowieckiej? Ja dopiero dzisiaj kupiłem i są 2 artykuły o spółdzielni naszej. Ja jestem załamany. Nie znam dokładnie kulis tego wszystkiego, ale czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co się dzieje i o co chodzi z tymi pieniędzmi z urzędu pracy? Czy w spółdzielni przyjmuje jakiś prawnik i jeśli tak to w jakich godzinach bo bym chciał się coś dowiedzieć na ten temat?
Było zebranie tam wyjasniano,nie byłeś nie wiesz.
Kiedy będzie konkurs na prezesa, ja się pytam!
a ja ci odpowiadam że nie będzie bo ten jest dobry
Przecież w Krzemionkach nie ma prezesa. Jest tylko "vice".
Jaki ten? Póki co prezesa nie ma. Pytam więc po raz kolejny. Kiedy będzie konkurs i kiedy wreszcie nasza spółdzielnia będzie miała prezesa z odpowiednim wykształceniem, doświadczeniem i kwalifikacjami. Kiedy? Może takie samo pytanie powinien zadać ktoś z TVN Uwaga lub pani Jaworowicz. Jeśli trzeba będzie, postaram się o to.
Witam. Piszę w tym temacie ponieważ nie można założyć nowego wątku.
Kieruję to do kogoś z SM Krzemionki
Chciałbym się dowiedzieć czy SM Krzemionki planuje koszenie traw na osiedlu Rosochy??? Trawa miejscami jest prawie po pas... normalnie jak łąki..... a kosiarek jak nie widać tak nie widać.
Druga sprawa do psie odchody na chodnikach osiedlowych. W podkowie bloków 42-44 centralnie na srodku od kilku dni leży psia kupa. Jeśli państwo nie robicie nic z tym problemem to proszę wysyłać odpowiednich ludzi do utrzymania porządku.
Oni koszą najczęściej przy spółdzielni,Rosochy poczekają
19:42
Dzisiaj przy SM była próbowana nowa samobieżna kosiarka. Od jutra będzie używana na osiedlach.
To może jakieś ogłoszenie kiedy konkretnie koszenie przy parkingach - trzeba zabrać samochody , bo będą "lekko" zanieczyszczone.
Tak jest w innych miastach - zawsze są ogłoszenia - data koszenia, a zimą data dokładnego odśnieżania parkingów. U nas zawsze z zaskoczenia.
Rzeczywiście, słuszna uwaga. Problem będzie rozwiązany.
Czy prezes Spółdzielni Krzemionki “zgubił” dokumenty?
Czyżby z tego artykułu wynikało, że ktoś dzierżawi plac za darmo?
Może nie za darmo bo dzierżawca upomina się o faktury ale spółdzielnia ich nie wystawia. Widać jak "prezes" mija się z prawdą w swojej wypowiedzi. Nie wie co stało się z umową. Gdzie jest pozostały zarząd Lisowa i Kuźnia ? "Prezes" ośmiesza spółdzielnię.
Pozostały Zarząd to Pani Lis i Pan Kuźnia. Jeśli ktoś się tutaj ośmiesz, to prostak nie mający szacunku do innych, tym samym do siebie.Dzisiaj wspominają rocznicę wymordowania w Krakowie polskiej inteligencji przez hitlerowców. Minęło 80 lat, a pokłosie tego ciągnie się do dzisiaj, widać to na tym forum jaki wpływ na populację miał brak wartościowych ludzi."..nie urodzi wrona sokoła.."iĆ lepiej spać.
Niestety Myrosław nie pasuje do zarządu. Nawet nie potrafi się wysłowić. Dopiero stawiał blokady na Rosochach.