16:00 - oj boi się i to bardzo. Najbardziej boi się tego, że "zgubił" dokumenty dzierżawy terenu SM "KRZEMIONKI". Teren należący do spółdzielców pan Kaczmarczyk (BEZ ZGODY WZ I RADY NADZORCZEJ) w dniu 30.08.2019 r. wydzierżawił prywatnemu przedsiębiorcy i se po prostu umowę dzierżawy poświadczoną notarialnie "zgubił". Przedsiębiorca pan Paweł J. stwierdził na antenie Radia Ostrowiec, że cyt." Prezes (Kaczmarczyk Mirosław) traktuje teren spółdzielni, jak swój prywatny folwark"( z czym ja np. też się zgadzam). Pan Kaczmarczyk nadal utrzymuje, że nie wie , co się z dokumentem dzierżawy terenu spółdzielni stało. Ciekawe? Prawda?
14:38
zgadzam się, w pierwszej kolejności naczelnego klauna i jego "obrońcę" we wszystkich sprawach sądowych z udziałem naczelnego , a potem resztę cyrkowców (RN), którzy przyklepują "pomysły" naczelnego. Wszystkich pociągnąć (to zostanie zrobione) do odpowiedzialności materialnej za wszelkie nieprawidłowości w spółdzielni. Niech nie mówią : ja nic nie wiem , nic nie widziałem, nic nie słyszałem. Spółdzielcy, Sądy, Policja i Prokuratura otworzą im oczy, uszy i usta. Oj będzie się działo, oj będzie.
Zatrudnianie adwokata zamiast radcy prawnego, jak to ma miejsce w większości spółdzielni kierujących się zdrowymi zasadami jest chyba ewenementem na skalę krajową.
Ewenementem było zatrudnienie armii prawników w 2014, r., którzy przygarnęli prawie trzykrotną kwotę wynagrodzenia za swoje usługi, ewenementem jest pobieranie przez byłego pracownika apanaży, kilka lat po odejściu z pracy.
18:09 to Griszka pracuje dla ciebie darmo? Oj, coś w to nie wierzę.
To po coście zatrudnili dubeltowo blond prawniczki, zamiast korzystać z rad mecenasa, który akurat był? Byłoby 3 razy taniej i nie byłoby tylu wadliwych uchwał.
16:32 - ewenementem na skalę krajową jest fakt, że prezesem SM "Krzemionki" jest gwałciciel z więzienną przeszłością.
Dokładnie tak 20:08. Cała Polska by się śmiała gdyby się dowiedziała. To jest EWENEMENT!
Sp-nia Krzemionki to obraz upadku tego miasta.
Wszyscy przeciwko tobie. Tylko my za tobą.
21:20 - my kolegi twoje dwa też za tobą. Jacek i Janek.
No ale co? Przecież wiem o co chodzi. Ja lubię z tej drugiej strony.
,, Sp-nia Krzemionki to obraz upadku tego miasta."
Jeśli,, kultury'' nabawiają się mieszkańcy w browarze, to reszta jest milczeniem.