Zielona wyspa wynikała z niskich wynagrodzeń, nie z doskonałości rządzących i te dodatki to nic innego jak doprowadzanie do jakiejś przyzwoitości.
Nie czuję takiej potrzeby 15:40.
Bo nie masz nic powiedzenia. Jedyne co potrafisz to powtarzać slogany zasłyszane w TVP.
Wiesz jaka jest różnica między nami?
Ja mogę udawać głupka, ty inteligenta raczej nie!
Pewnie też nie wiesz dlaczego.
Do krytyków 500+ wNiemczech podniesli zasilek
Za tytuł wątku zalozyciel zasługuje na miano.............,(wstaw wg uznania)
Sekta TVN nie wie, że w każdym kraju EU są takie rządowe gifty :)
U nas pyskują ci, którzy liczą na powrót procederów cwanego łupienia publicznych pieniędzy. Dlatego dla nich tort budżetowy nie powinien być zbytnio dzielony.
Krew ich zalewa na myśl o tym ,że rząd tyle pieniędzy rozdaje.Przecież gdyby dalej byli przy korycie, to te pieniążki mogłyby być u nich w kieszeni.
US powinien rzetelnie rozliczać wszystkich
Z kupionych płytek do łazienki i innych rzeczy. Powinno się przywrócić ulgę remontową i skończyła by się szara strefa
Najwiecej do powiedzenia mają te pseudo cwaniaczki pracujący na czarno i skubiący z mopsu 500+ itd
Normalnie to są złodzieje ale niestety takich obecny rząd uwielbia bo mają ich głosy
Ale Niemcy są be, przecież PIS ich nienawidzi-16:45
na 100% to ten margines społeczny zakłada wątki ;D
Po co pracować jak można korzystać z pracy frajerów.
Oj skończ już prld, większość ludzi posiadających potomstwo pracuje. To w waszych chorych z zazdrości głowach rysuje się obraz "nierobów" Powiedź mi synku, kto przeżyłby za 500, czy 1000 złotych? Poznaj dziewczynę załóż rodzinę, to cię się moment zmieni optyka. Powodzenia.