Więc tak:
- budynki gimnazjów stoją puste
- szkoły podstawowe są pełne bo dotychczas miały 6 klas, teraz jest ich 8
- Licea są pełne bo mają podwójny rocznik i nowy rocznik po podstawówce
Dzieci w szkołach gnieżdżą się na małych powierzchniach, maluchy nie chcą lub nie mogą nosić masek
Koronawirus jak teraz walnie to "ino roz" -stawiam że do listopada wiele szkół zostanie zamkniętych na kwarantanny a może nawet będzie 2 lockdown
Dziś przydałyby się gimnazja by zmniejszyć ten ścisk w szkołach. Ale co tam - dobra zmiana? Co nie?
Jak w budynkach podstawówek robiono gimnazja to było fajnie.Bo teraz nie jest fajnie.Teraz Broniarz protestował bo likwidowali gimnazja.To jest nie fajne.Kiedyś Broniarz protestował bo tworzono gimnazja.To było fajne.a do roboty sie weźta.
Hahahaha. Akurat gimnazja były dobre i hu mnie obchodzi co jakiś rolnik co pole bronuje sobie myśli. Ale pisiorki tylko umieją wygarniać gdu brakuje argumentów.....
Gimnazja się sprawdziły. Uczniowie mieli doskonale wyniki. Wrócono do starego systemu, przeładowanego programu z niepotrzebnymi treściami, cofnięto edukacje do lat komuny. Szkoda tylko dzieciaków.
Do 2245 za komuny studiowali mądrzy ludzie teraz może każdy po prywatnej maturze w prywatnej szkole...... SZOK
2.42 ty nawet takiej nie masz
Do 0443 po czym tak wnioskujesz wróżbito
W prywatnych szkołach jest akurat najwyższy poziom nauczania. Prywatne>>>>chatki z gówna>spółdzielczość>>>>>>>publiczne>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>państwowe
I to tyczy się i szkół i firm, czy nawet rezerwatów przyrody
Broniarzowi wszystko jest na nie a programy są przeladowane od zawsze
Hu mnie Broniarz obchodzi. Mnie dzieci obchodzą, a co jak co ale eksperymenty nie są dobre. Jak już były gimnazja nie trzeba było tego zmieniać bo to tylko tworzy poszkodowane roczniki.
Co do programów trzeba bardzo głębokiej i długiej reformy - i to od 0ówki do matury i zminimalizować problemy dla dzieci
W prywatnych szkołach jest najwyższy poziom hahaha dawno nie słyszałem takiej głupoty
Płacą i zdają , a pod sklepieniem pustka całkowita.
Szczególnie w ZDZ jest wysoki poziom. Ha ha ha gościu 07:56.
Tylko jakoś wyniki matur najlepsze ma Konarski a nie THM czy inny Broniewski
Taaa... Prywatne szkoły najlepsze... Taaa..
14:57 np. w Warszawie ranking podstawówek wg wyniku egzaminu po ósmej klasie pokazał, że najlepsze są szkoły społeczne/prywatne, gdzie płaci się czesne. Cieszyć się tylko, że w Ostrowcu jest, jak twierdzisz, inaczej.