Jest jakiś notariusz w Ostrowcu który dojezdza do domu klienta ?
Kamińska-Sternal dojezdzala kilka lat temu do nas
jak ktoś komuś chce na dobrze to zaraz reklama piszecie...
oprócz tej Pani jest jeszcze jakis notariusz ktory dojezdza ?
wystarczy podzwonić poi kancelariach notarialnych i dowiesz się
Pani Notariusz Kowalska. Polecam z całego serca. Bardzo ciepła, pomocna osoba i nie wyskrobie od Ciebie ile się da.
Ile kosztuje akt notarialny .. chodzi o to by przepisać mieszkanie własnościowe w bloku ze zmarłej osoby na 2-óch spadkobiorców ustawowych. Czy opłata będzie większa (o ile?) jeśli dodatkowo zechcemy przepisać pół działki która również należy się spadkobiercom ustawowym?
Czy aktualnie dojeżdża jakiś notariusz do domu oraz jaka jest dodatkowa opłata za dojazd do domu?
Na stronie https://krn.org.pl/1197/Znajdz_notariusza znalazłem takich oto notariuszy (więcej ich nie ma w Ostrowcu Św.?):
DOMAŃCZYK ANETTA
27-400 OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI, UL. ŻABIA 14
Izba: KRAKÓW
KAMIŃSKA-STERNAL ANNA
27-400 OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI, SIENNIEŃSKA 41
KOWALSKA WANDA
27-400 OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI, KLIMKIEWICZOWSKA 5/1
PYRŻAK ANNA
27-400 OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI, SIENNIEŃSKA 10
WALASIK EWA
27-400 OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI, IŁŻECKA 53
WŁODARCZYK LIDIA
27-400 OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI, RYNEK 38/40
same kobitki:)
Po kliknięciu myszką na wybranego notariusza (w wynikach wyszukiwania) pojawia się informacją z adresem e-mail oraz nr telefonu.
Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89
człowieku to co robisz jest karalne! nie nadstawiaj mi tu rzadnych brudnych dziwek , w dodatku moze chorych na choroby weneryczne