wreszcie nie będzie tam chaszczy które szpecą miasto. Niech budują, będą podatki od nieruchomości dla miasta. A czy kolejne sklepy są potrzebne? Wątpię. Ale to nie mój biznes, ktoś inwestuje to jego ryzyko. Na pewno będzie ładniej w tej zaniedbanej części miast.
Kilku sklepów w Ostrowcu brakuje. W mniejszych miastach niż Ostrowiec są empik action hebe tedi dealz i inne.. z wynajeciem powierzchni nie będą mieli problemu.
14:19 po obu stronach milczeli. Kto zarobił na działce? A kto wybudował stację diagnostyczną zanim powstała droga? Kto wysypywał tony śmieci i cementu przy łączniku ul. Denkowskiej z ul. Kilińskiego, zanim była mowa o drodze,a teraz rusza budowa?
Ty 16:46 jesteś zwykły Debilem.
Dziś wycierają sobie gęby frazesami o ochronie przyrody. Rzygać mi się na to chce.
Kluczowi są klienci.Najwiecej kupują młodzi, dobrze zarabiający....tak , że tego....
17:08, już się utworzył komitet kolejkowy, żeby się wbić z franczyzą empiku i zaliczyć wtopę.
Empik to świeci pustkami, tonie te czasy co 20-25 lat temu.
08:29, co ci stoi na przeszkodzie żebyś otworzył w Ostrowcu, jak tak bardzo pragniesz?
Ciesze sie,ze chociaz jeden glos rozsadku
Popieram pieprzone galerie to pijawki które wyprowadzają zmiasta kasę szkoda tylko że tak mało ludzi to rozumie.te sklepy to zagłada lokalnej przedsiębiorczości tylko tępe i pazerne władze na łapowki wprowadzają takie gówno na swój rynek .No cóż te tepaki nigdy nie prowadzili własnego biznesu bo nie potrafią to właśnie podejmują takie decyzje.
Plaza Kraków , Malta Poznań..
Słyszałem też o reducie w Warszawie
To są pojedyncze przypadki i to bardzo złożone. Teraz buduje się parki handlowe. Takie jaki powstanie w Ostrowcu.
Cytat:
'Czy park handlowy to ulubiony format handlowy Polaków? Być może. Na pewno jest ulubionym formatem inwestorów. Parki handlowe odpowiadały za 70% nowej podaży dostarczonej na rynek w 2022 roku. W tym roku może paść kolejny rekord."
King Cross i targowek rownoez
Tak gosciu 21:11; moglby byc park przyrody ale dla prostego ludu lepiej park handlowy;)