PiSiorom to nic nie pasuje.
Ten tekst to wyjęty z bajki?
Wszystko dobrze, ale warto by napisać obok rozkładu jazdy aby niedołęga wiedział, że trzeba przednimi drzwiami. Przyzwyczajenia nadal są.
12:52 i 12:47 Wątek dotyczy problemów ze wsiadaniem do nowych autobusów, prawdopodobnie przez kogoś starszego. Czy naprawdę tak trudno otworzyć przednie drzwi, opuścić autobus i poczekać aż usiądzie? To o tym rozmawiamy.
Dziadu jebany w ryj cwel to cię robił pedale 13:51. Chuj mnie ty kurwo stara obchodzisz. Dla takiej kurwy jak ty zero szacunku,pogarda i kop w stary kurewski ryj. I ty kurwo stara jebana pierdolisz o szacunku, wypierdalaj chuju złamany.
19:57 W Ostrowcu nie brakuje wspaniałych ludzi, sam znam wielu. Bardzo pragnę aby nasze miasto przeżyło duchowe odrodzenie, zostało przez Boga pobłogosławione i abyśmy kochali Jego i siebie wzajemnie. Modlę się, aby wiele osób dożyło zbawienia i Ostrowiec stał się wspaniałym miejscem dla każdego.
Pozdrawiam i życzę wiele miłości,
Kierowca autobusu
Zapierdalałem 50 lat w ciężkich warunkach i dzisiaj jestem paniskiem na emeryturce i na wszystko mnie praktycznie stać a po takich jak ty to mój dziadek na konia wsiadał głąbie. Emerytury pewnie nie dożyjesz bo albo nie będą ci mieli z czego naliczyć albo wcześniej skończysz swój marny żywot.
Ciebie na pewno i tak zostało na zawsze
https://samorzad.gov.pl/web/powiat-ostrowiecki/powiat-zaplanowal-zakup-autobusow
zacznij jeździć w ubraniu roboczym z kawą w termosie i zaoszczędzisz czasu :D