Do cwela z 10.56 ty kutasie złamany nie dožyjesz 40 tki ćpunie jebany.Jesteš zerem i nie warto splunąć na twòj podły ryj cioto pierdolona.Bohater w necie,pizda w świecie.Twoje chamskie słowa do starszego człowieka świadczą że pochodzisz z rynsztoka.Sięgnąlėś dna i jeszcze ryjesz w mule parszywcu jebany.Śnierdzisz na odległość imbecylu hahaha.
No i co? Nie mówiłem? Już są wyzwiska, teraz jeszcze trochę polityki i ostrowieckie szambo tryska. Co poszło nie tak?
Ten ,,inteligentny inaczej": z 10.56 zakoñczył edukację na szòstej klasie podstawòwki o czym świadczy jego wybitnie kulturalna wypowiedź.Z pewnością mamusia z tatusiem są dumni z synalka hahaha.
Są kierowcy którzy bydła nawet nie powinni wozić. I tyle w temacie.
Do 14.57 bardzo mi przykro że nie wpuszczają cię do autobusu buahahaha.
I tu masz rację 14:57 przykro mi że padło na ciebie he he he he he
Są pasażerowie, którzy powinni jeździć wozem drabiniastym na wprost rury wydechowej konia i to byłby dla nich zbyt wielki luksus. I tyle w temacie.
Ty z 14:50 pewnie dumny jesteś z takiego starego dziada, jego wypowiedzi, kultura nie kuje cię w ryj bo żeś pewnie nim. Dziękuję,spierdalaj.
Dziadu jebany w ryj cwel to cię robił pedale 13:51. Chuj mnie ty kurwo stara obchodzisz. Dla takiej kurwy jak ty zero szacunku,pogarda i kop w stary kurewski ryj. I ty kurwo stara jebana pierdolisz o szacunku, wypierdalaj chuju złamany.
Dla rozluźnienia atmosfery: :)
Kwoka - Jan Brzechwa
Proszę pana, pewna kwoka
Traktowała świat z wysoka
I mówiła z przekonaniem:
„Grunt to dobre wychowanie!”
Zaprosiła raz więc gości,
By nauczyć ich grzeczności.
Osioł pierwszy wszedł, lecz przy tym
W progu garnek stłukł kopytem.
Kwoka wielki krzyk podniosła:
„Widział kto takiego osła?!”
Przyszła krowa. Tuż za progiem
Zbiła szybę lewym rogiem.
Kwoka, gniewna i surowa,
Zawołała: „A to krowa!”
Przyszła świnia prosto z błota.
Kwoka złości się i miota:
„Co też pani tu wyczynia?
Tak nabłocić! A to świnia!”
Przyszedł baran. Chciał na grzędzie
Siąść cichutko w drugim rzędzie,
Grzęda pękła. Kwoka wściekła.
Coś o łbie baranim rzekła
I dodała: „Próżne słowa,
Takich nikt już nie wychowa,
Trudno… Wszyscy się wynoście!”
No i poszli sobie goście.
Czy ta kwoka, proszę pana,
Była dobrze wychowana?
Może staremu dziadowi coś pomoże, chociaż wątpię he he he he he
Jak przepracujesz gnoju 50 lat w ciężkich warunkach to porozmawiamy. Na pewno nie dożyjesz tego bo pochodzisz z roszczeniowej rodziny typu "daj" i jesteś miękkim chu..m robiony.
Cała dyskusja sprowadza się do konkluzji. Cechuje nas brak szacunku do drugiego człowieka.
Tego pojeba z 15.45 koza wysrała dlatego tak beczy hahaha.
Już zapomniałeś jak stary twój kozy jebał i tak ci została trauma 20:45 he he he he.
Od niego to trzy chuje w bok kurwo stara 19:59