Czy aktualnie w Ostrowcu budują się gdzieś nowe mieszkania na sprzedaż?
Osiedle na Denkowskiej.Mieszkam tu 2 lata.Kolejny blok w trakcie budowy.
Piwna to jeden blok. Nie najlepiej usytuowany. Kopernika wbite kilka bloków między stare bloki. Na Denkowskiej najładniejsze osiedle.
Potwierdzam, tylko Denkowska. Na Kopernika koszmar, patrzeć na las okien starego liniowca w odległości kilkunastu metrów.
Denkowska -tylko część mieszkan jest dobrze usytuowana. Obecnie nowo powstajacy blok jest naprzeciw innego- każdy patrzy sobie w okno, mieszkanie na mieszkaniu. Cześć mieszkań jest przy skarpie. Standard wykończenia marny. Lokalizacja - jak komu pasuje - blisko cmentarz i wieczorem na piechotę trochę strach dojść do głównej ulicy.
za jakiś czas zrobią pewnie drogę od biedronki do ulicy przy tych blokach z oświetlenie, na osiedlu między blokami posadzą drzewa. Także tragedii nie ma.
Za jakiś czas(niektórzy już 8 lat temu o tym pisali) Denków ma się odłączyć od Ostrowca i znów będzie wsią, to dopiero będzie powrót do natury:):)
Rondo już obok zrobili więc bliżej niż dalej. Poza tym jak ja wprowadzałem się na Rosochy to nawet chodników tam nie było, a na sikorskiego do sklepu szło się przez pola zboża.
A czego się obawiasz 13.00, duchów czy czlowieka
Moim zdaniem najładniejsze osiedle z nowymi blokami na Pogodnej
Chyba kpisz. Co jakiś czas podjeżdza ekipa ze zwyżką pod te "ekskluziwy" i coś tam poprawiają. Różni się to tylko tym od reszty, że jest ogrodzone. Pamiętam jak przed oddaniem ostatniego bloku na "szczerzone" osiedle wjechali gówniarze i pobazgrali różowy blok :) Ani to osiedle, ani nie jest najładniejsze.
Moim zdaniem najładniejsze osiedle z nowymi blokami na Pogodnej
Pis obiecal nowe mieszkania w programie eyborczym, gdzie sa?
a mnie premier zapewniał, że prezydent jest gwarantem nie podnoszenie podatków. Łooo panie, kiedy to było. Ze 10 podwyżek temu.
Spoko, ale też wśród starych, tyle że nie aż tak starych jak na kopernika. I tak na Denkowskiej najładniej.