Koło baru Capri jest nowy gabinet weterynaryjny.Prowadzi go jakaś młoda weterynarz, czy ktoś był, jakie ceny? Moj kot ma problem z uszami, a gabinet przy Sikorskiego drogi jak zaraza
a co to za Pani dr?
Nie znam Pani wet. ani cen, ani fachowości. Kup OTOSOL i czyść codziennie (instrukcja na opakowaniu) - bardzo dobry preparat, mojemu kotu pomaga.
Gabinet weterynaryjny "Agavet"
lek.wet Agnieszka Przysucha
http://agavet.eu/
może ma świerzba? koty często mają świerzba i wtedy otosol nie pomoże. i można się świerzbem samemu zarazić. lepiej idź do weterynarza zwłaszcza jak masz dzieci
Podnoszę wątek.
Był ktoś w nowym gabinecie?
Jakie wrażenie, ceny?
Cena za obciecie pazurkow u psa 15zl.W innych gabinetach 10-12zl.To ile inne zabiegi kosztuja?Strach pomyslec.
Ceny są sporo niższe, jeżeli chodzi na przykład o badania. usg 25 zł na porządnym sprzęcie i wydruk z opisem. Poza tym widać,że kobitka zna się na rzeczy
Ja też robiłam USG psiakowi z opisem i zapłaciłam 30 zł, więc nie podniecałabym się tak bardzo.Poza tym u pani doktor usg jest za darmo z ulotką.Oczy też bada za darmo.Wszystko jak w markecie - ciekawe czy telewizory i mikrofale dodaje do wizyty?Ja wole zapłacić u fachowca i wiedzieć że jest dobrze, bo już nie raz się przekonałam że to co za darmo jest g..... warte i zaraz się popsuje.
Znajomy był u niej ze szczeniakiem i za samo odrobaczanie 0.5 kg psa zapłacił 50zł. i to są te niskie ceny.
na tej stronie w "USŁUGACH" jest antykoncepcja... to zwierzęta tez sie zabezpieczają??? :P
Człowiek je zabezpiecza - tabletki lub zastrzyki dla suczek, ale to hormony i niebezpieczne przy dłuższym stosowaniu.
Nowy gabinet bla bla bla - już to znamy, pani x zapytała jak tam jest itd pani y odpowiedziała świetnie cudownie miła obsługa znają się ceny niskie jak w b.....ce,już podaje tel adres strony etc etc. Sralis mazgalis nie dajcie się nabrać jak ktoś chce poznać ceny niech idzie i sprawdzi.Założę się że te posty z adresem cenami wypisami to sami z gabinetu robią sobie reklamę.
A zobaczycie za chwilę po przeczytaniu tego posta oburzenie, no tylko zapytałam , ciekawa byłam opinii itd.To też będą oni.Kto chce się dowiedzieć to zadzwoni lub pójdzie i sam sprawdzi.
Apel nie reklamujcie się za free na forum!!!!!!
A ja tam wzięłam ulotkę i idę z psicą na usg i badanie wzroku. A co .
Konkurencja pewnie szaleje - taka akcja promocyjna, niesłychane.
W końcu coś nowego.
Lekarze weterynarii nie mogę reklamować się na ulotkach. Mogą jedynie rozdawać wizytówki, ale tylko w gabinecie.
prawdziwa opinia - darmowe usg świetnie... pic na wodę, Pani doktor zrobiła USG nie goląc brzucha psa, wszystko było bardzo dobrze narządy ekstra,mówiła że nie widziała ładniejszej wątroby, w opisie widoczne miedniczki nerkowe, moczowody,nadnercza itd.Wszystko by było ok ale mój pupil zachorował i udałam się do innego lekarza który skierował mnie na USG i RTG do Warszawy, tam też lekarz zobaczył wypis i za głowę się złapał.Powtórzone badania wykazały kamicę pęcherza moczowego.Pies jest już po operacji czuje się świetnie.Lekarz podczas badania wszystko mi pokazał, jak wygląda nerka pęcherz wątroba, u tej pani widziałam ciemne i jasne plamy nic nie mówiła że to jest np nerka a to wątroba.A i tak dla ciekawości sprawdziłam wypis z USG psa mojego znajomego - wiecie co prawie identyczny.
Teraz już wiem dlaczego jest za darmo ma pacjentów do poćwiczenia ale czy się na tym zna - raczej nie...
I jeszcze jedno badanie nie było tak do końca darmowe bo wcisnęła mi jakieś witaminy.
NIE POLECAM!!!
Rzeczywiście coś nowego.....Ja też idę, i może dostanę mikrofalę......
Myślę że fajna by była akcja z telewizorami i samochodem, jak tak pani doktor daje za darmo to kto wie może mi się jeszcze obleci....
przestańcie hejtować, kobieta chce jakoś zachęcić klientów, ciężko od razu żeby u owego weterynarza były tłumy, dajcie jej szanse a nie opisujecie historie rodem z "Takie jest życie". Pani z 19:33 dostala z psem skierowanie aż do Warszawy ? Tak się składa że można było się udać chcoiażby do "Pumy", gdzie mają swietny sprzęt i byłoby to samo. A nowej Pani doktor nie skreślajcie i nie siejcie fermentu.
Byłem ostatnio u Pani doktor z moim psem najlepszy weterynarz w Ostrowcu