Dowiedziałem się za późno, w piątek wieczorem:). Za późno.
Bardzo dobra szkoła, tak ją dzisiaj widzę po wielu latach od skończenia.
Mało było aparatczyków z PiS, tylko Rusiecki i Kryj, który głosował przeciw podwyżkom dla nauczycieli. Nie było Ołowni, przecież to absolwent.
A czy był główny aparatczyk Platformy, on też po THM.
Na sali gimnastycznej jest też pani Rogalińska ze swoim nieodzownym gadżetem na głowie !
Duzo statystow jak na Kaczynskim
Zaproszonych niezasłużonych jak zwykle więcej, niż zasłużonych.
Dlaczego trzeba upolityczniac takie wydarzenie.Stulecie szkoly,ktora wyksztalcila tysiace ludzi,jest pieknym spotkaniem.Drodzy Panstwo,niektorzy,opamietajcie sie.
a co było w 2010 roku, kto mówił wybierzcie mnie podczas nadchodzących wyborów samorządowych, a wybuduję wam halę sportową. Admin skończ ten wątek i skuteczne go zablokuj, bo szkodzi to Szkole, której byłem prymusem. NIECH DZISIEJSZE MAŁPY NIE UDJĄ, ŻE NIE SĄ Z CYRKU. Jeżeli ktoś pamięta te słowa to niech się odezwie.
Stowarzyszenie Absolwentów ... nie spełnia swoich statutowych złożeń. Krzysiek obudź się, posłem nie będziesz!.
Niech ten przywoływany przez Ciebie Krzysiek, powie ilu ma członków Stowarzyszenia i co zrobili od chwili jego powstania. Na pewno są tacy co odeszli z jego składu, NIECH O NICH POWIE. Następnego jubileuszu, zjazdu itd. w THM już nie będzie. Dzwonią ludzie z Polski, do absolwentów THM mieszkających w Ostrowcu i są wkurwieni do czego doszło w tak WSPANIAŁEJ SZKOLE. Na 100 -leciu Szkoły powinno być 1000, a może i więcej Jej absolwentów i sympatyków. A była kicha i nie ważne kto uroczystość prowadził. Spontan był w 2000 i 2010 roku i to się już się nie powtórzy. Admin proszę zamknij ten wątek bo robisz, mnie absolwentowi krzywdę.
No cóż, była to akademia polityczna, którą zorganizowała egzekutywa.
Panie, było ogłoszenie o uroczystości.
Ty z 19:27 powiedz o co Ci chodzi. Jaki Panie, co już się modlisz. Puknij się w pusty (chyba) łeb.
Pretensje, że było mało ludzi na stuleciu THM.
Do kogo te pretensje, skoro ogłoszenie o uroczystości było chyba rok temu i każda chętna osoba mogła wziąć udział.
Jak twoja stara mówi do ciebie, żebyś się puknął w swój pusty czy chyba pusty łeb, to naprawdę nie oznacza, że taki sposób komunikacji jest ogólnie przyjęty i akceptowany.
Tez jestem absolwentem tej szkoly, przeciez tam funkconuje sie tak od lat. Mowiac krotko jacy ludzie taki jubileusz.