W POLSCE BYLO i ZYLO się LUDZIOM DOBRZE
TO BYLO WIDAĆ NA WIELU PLASZYZNACH
TO JEST ZASLUGA PIS i Polaków, którzy okazali się mobilni , zaradni i pracowici
Widziała to cała EUROPA
Ktoś postanowił to zniszczyć
Destrukcja państwa trwa
Odczujemy to wszyscy
.Was też dotknie POsrancy wszelkiej maści
Nie jesteś emerytem Emeryci mają jakieś tam IQ.
18;06 Nie interesuje mnie Twoja opinia.Sam sobie wystawiasz tym wpisem ocenę
Jestem emerytem na serio
1900zl
Mam dużo czasu i widziałem toczące się życie Samochody bardzo dużo i dużo dobrych marek(w rodzinach kilka)
Zakupy obfite w sklepach
Budujące się domy na obrzeżach miasta
Dobre modne ciuchy (młodzież doskonale ubrana)
Wyjazdy w góry ,nad morze zza granicę
Narty najlepiej w Alpy
Dużo wyrzucanej żywności (widać to szczególnie po świętach)
W-wa , Poznań, Wrocław, Gdańsk tam było znacznie lepiej
Zgorzkniały się stajesz i się mocno radykalizujesz to typowe dla ludzi w coraz bardziej sędziwym wieku. Za młodu to wszystko było super, wiesz dlaczego? Bo po prostu było się młodym i pełnym sił, a pamięta się najmocniej te dobre chwile, a nie rutyne i marazm.
Nie daj się, bo w depresje popadniesz, nie siedz zadługo na tym forum nakręcając się tylko.
Dobre i prawdziwe wnioski
Nie przejmuj się Posrancami
Oni też żyją dobrze
Tylko nie chcą tego powiedzieć
jak napiszesz "OBIEKTYWNIE" wielkimi literami to nie znaczy, że to co dalej powiesz to jest automatycznie obiektywne. Napisałeś "POsrancy", a to już cię szufladkuje jako bardzo mało obektywną osobę. Bo jak z taką pogarda o myślących inaczej piszesz to raczej masz mocno określone poglądy przez pryzmat których piszesz. To jes subiektywna opinia Twoja nic nie ma wspólnego z obiektywnym spojrzeniem.
Gdzie tutaj zasługa PIS? bo jakoś nie widzę. Do UE weszliśmy przed PIS. Drogi umożliwiające Polakom szybki wyjazd z kraju za pracą to też nie zasługa PIS. Wzrost gospodarczy i prawie bezstratny kryzys po 2008 to też nie zasługa Pis. Pis przyszedł już na gotowe. I co zrobił? Rozpieprzył kilka dochodowych firm, zwiększył inflacje i jeszcze dowala się do prywatnego życia Polaków. Także nie ma żadnym danych, który by popierały te twoje bzdury. Wyłącz czasami TV, bo są za to dowody, że używanie mózgu odradza a nawet niweluje chorobę Alzheimera.
Musisz emerycie patrzeć bardziej dalekosiężnie, plan NWO powstał już w 1941r.
Foliarz
Zgadzam się z Tobą w wielu ciekawych wpisach,które zamieszczasz
,,Śmieje się ten co się śmieje ostatni "to pod adresem tych , którzy uważają ,że nie masz racji pisząc o pewnych faktach .Nie sa
one im znane bo TVN/TVP o nich nie mówią.
Jednak lekceważenie przez Ciebie wirusa to Twój błąd.Jest groźny i to bardzo dla pewnej części ludzi
Natomiast o powiązanych z nim innych faktach masz dużo racji
Emerycie aż jestem mile zaskoczony że rak wiele pojmujesz ale zganianie oeccnej sytuacji gdzie Polski już nie ma na pis czy po a nie na globalistów to krótkowzroczność.