Cytuję: "Jaką pan Gruza ma świadpmość oraz obycie względem innych widać było na ostatniej sesji Rady Miasta, gdy po swojej wypowiedzi zajął miejsce na kanapie bez odpowiedniego systansu wobec już siedząej tam jednej osoby (nie stała tam tylko jedna kanapa). Miał wybór, bo wolnego miejsca było dość, ale on upodobał sobie brak dystansu. Ja już nie chce nazywać tego jego braku wyobraźni i świadomości tak, jak należałoby to nazwać
Ocenę pozostawiam innym. Zauważam tylko, że jeśli z równą "nonszalancją" podchodzi do swoich obowiazków dyrektora szpitala, to współczuję jego podwładnym, a mieszkańcom Ostrowca życzę zdrowia."
Link do rady miasta wklejam w innym poście bo "obiektywne" forum nie zezwala na wklejanie linku w pierwszym poście.
https://www.youtube.com/watch?v=caiw7t2yeJM
Zobaczcie sami gdzie siedzi dyrektor Gruza. Dodam tylko że na drugiej kanapie siedzą 2 osoby obok siebie a zaraz obok w prawym górnym rogu 3 osoby obok siebie i to już wielebnej felice123 nie przeszkadza.
Nie pierwszy raz jej obłuda wyszła na jaw, ale ona jest nieprzemakalna.
Musiałeś osobny wątek założyć ? Nacisnęła na odcisk ? Ja żadnej obłudy nie widzę. Felice123 miała rację.
Ja tego wątku nie założyłem. Nie widzisz obłudy bo jesteś albo ślepy albo głupi. Wybierze sobie.
Będę zakładał wątki kiedy będę chciał i o jakiej treści będę chciał i nic ci do tego pajacu.
Szach mat felice123 kolejny raz podnad wszelką wątpliwość została uwidoczniona twoja obłuda.
Gnomie brzydki te zdjęcia były robione 10 minut po opisanej sytuacji. I co, górne wary do dolnych ci opadły, patrząc na ciebie zawsze odzywa się moje jelito grube.
Pomyliłeś mnie ze swoim kochankiem, który cię w to jelito posuwa.
Mówił że są takie dwa pedały ty i twój kochanek.
Za taki elektorat piszący tu na Forum, jaki ma obecnie rządząca opcja w Ostrowcu można spłonąć ze wstydu.
Opcja bliska wam kiedyś paliła na stosach ludzi za wiedzę.
Tobie to nie grozi, nie byłoby za co ciebie palić :)
Widać że gówno wiesz tchórzu a próbujesz świecić. Nie wychodzi ci forumowa tchórzofretko.