Tzw opozycja nigdy nie uznała legalnie i demokratycznie wybranej władzy! To cała prawda!
Teraz świat nie uzna prezydenta wybranego w nielegalnych i niedemokratycznych wyborach.
Dlaczego nie uzna? Jak wygra Kosiniak czy Hołownia, Kidawa to pewnie sami orzekną, że wybory były demokratyczne i wszystko gra. Chodzi o to, że wygra Duda i czy będą teraz czy za rok to i tak wybór jest jeden niestety. Nie mówię, że mnie to cieszy bo tak nie jest, niemniej jednak niema lepszego wyboru. Lepiej nie będzie jak Duda wygra, a wygra. Tylko, że jak wygra inny kandydat może być jeszcze gorzej. Na to się jednak nie zanosi, skoro Duda ma duże poparcie a reszta po jakieś 4%.
Mylisz się. Wybory będą legalne i demokratyczne.
Na jakiej podstawie chcesz wybory za rok ? Bo na pewno nie na podstawie konstytucji.
Oczywiście że te. Dla opozycji każde będą złe, w których przegrają a na wygraną się nie zanosi.
A kiedys pisalem o rozpadzie PO to nie chcieliscie wierzyc. 4% poparcia dla kandydatki PO. Haha brawo jasiu.
A za kilka miesięcy będzie rozpad PiS.
Wybory będą a frekwencja 5% i tak wybrany prezydent będzie mówił - jestem Prezydentem Wszystkich Polaków
16:35 jak ty to sobie wyobraziles?? Najlepszy rzad, z ogromnym poparciem i rozpad?? Chyba za mocno weszly ci dopaly kolego.
Wybory będą wtedy demokratyczne kiedy wygra je Budka.Każde inne będą źródłem śmierci,zarazy i utraty danych osobowych.
Wybory 10 maja na pewno uznają Węgry, Białoruś, Rosja i Korea Północna. No i jeszcze ewentualnie Turcja i Iran.
Wątpię, żeby Trump się na to zdecydował.