A ja się cieszę. Od lat planowałem oczko wodne i akurat jest mi to na rękę. Jeśli się da to na pewno skorzystam.
Wcale to nie jest śmieszne.To dobry pomysł.Tysiace takich oczek na terenie Polski mogą pomóc w walce z suszą(to fakt) Najlepiej wyśmiać -to potrafi tylko opozycja(żadnych propozycji,,pieniędzy nie ma i nie będzie"
Dla Tych co jeszcze nie załapali: oczko wodne przed każdym domem a nie mieszkaniem- widzicie różnicę???
Poza tym mam oczko wodne od kilkunastu lat , które jest jednocześnie zbiornikiem na wode...To co teraz chce wprowadzić rząd u mnie już istniało kilkanaście lat.. I to wcale nie utopia, wystarczy odpowiednie poprowadzenie rur ziemią od rynien domu i zabudowań.
Najlepiej w kiblu, posadź sobie tam nenufary, będzie pachniało przy okazji
U mnie już robią oczko.Załatwiłem szybciej bo mam znajomości i mi się po prostu należy.Obawiam się tylko ,ze oczko stworzy mgłę,i to z ostrym cieniem.
20:07. Tobie coś też chyba szkodzi na tej twojej prowincji, bo starasz się być dowcipny, ale co nie napiszesz, to suchar. Nie kopnął cię prąd w pracy, bo ty chyba elektryk z zawodu?Może zapomniałeś o koronnym haśle BHP obowiązującym w pracy elektryka - Z PRĄDEM OBCHODŹ SIĘ UDOLNIE, BO CI PRĄD PIERDOLNIE. Było ziazia od prądu i dlatego teraz taki jesteś lekko zgorzkniały i cyniczny?
No nie jest to tak.Kilka postów wcześniej napisałem,że oczko wodne lub zbiornik na deszczówkę to dobry pomysł.Raz że woda za darmo a dwa,że jakby podatek wprowadzili od deszczówki to się wtedy nie płaci.Z odpowiedzi wyszło że jestem głupi.Bo "gdzie se na balkonie zrobie?" I cały czas durne ataki jakby nie patrzeć mieszkańców bloków.Stąd wywód,który ani sucharem ani dowcipem nie miał być.Zaznaczam nie tyczył się wszystkich.Są blokowcy co już dawno na działeczkach deszczówkę zbierają.A na koniec 20:21 nie pierdolnął mnie prąd bo byłbym pierdolnięty a nie jestem.Pozdrawiam.
Nie da się również ukryć, że jesteś wielbicielem PiSu, a po pewnym wydarzeniu już niczemu się nie dziwię. Zagadałem kiedyś niepochlebnie na temat PiSu ze starszym gościem, sądząc, że nie jest już biorcą 500+ i o mało nie dostałem lachą. Okazało się, że to był dziadek 500+ tzn. taki, który ma wolne od dawania wnukom kieszonkowego, od kiedy mają swój fundusz z naszych podatków. Ty też jesteś dziadkiem500+ i stąd uwielbienie dla PISu i oczek wodnych?
Nie jestem dziadkiem.Nie jestem też wielbicielem PISu.Reprezentuję negatywny elektorat do PO.A to wystarczy żeby przypiąć mi łatkę wielbiciela PISu.W dzisiejszych czasach wystarczy nie tolerować LGBT aby być okrzykniętym homofobem.Starczy być przeciw PO aby nazwano Cię pisiorem.Ot takie zacietrzewienie narodowe.
Po prostu większości jest trudno jest uwierzyć, że gdzieś w okolicy żyje sobie taki 45 latek, który jest od wczesnej młodości apolityczny i doskonale widzi, że każda władza/partia ma za nic zwykłych ludzi i żyje tylko swoimi interesami.
Wszystko ładnie pięknie ale jest jedno ALE
Jeżeli np to oczko wodne pobiera wodę z głębi ziemi to rząd ma prawo pierwokupu posiadłości.
Ludzie niektorzy lazienki nie maja!
Wychodka nie maja! A Dupie sie oczko
wodne marzy!
Z ty strony se strzelic to oczko wodne
Czy z tamty strony,Za domem Czy przed domem! Kuzwa,juz som nie wiem! Bede tak teroz do rana myslal!
Ni moge spac! A moze se walne kolo stodoly!