Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Oczko wodne!

Ilość postów: 49 | Odsłon: 1724 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Odp.: Oczko wodne!

A ja się cieszę. Od lat planowałem oczko wodne i akurat jest mi to na rękę. Jeśli się da to na pewno skorzystam.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wcale to nie jest śmieszne.To dobry pomysł.Tysiace takich oczek na terenie Polski mogą pomóc w walce z suszą(to fakt) Najlepiej wyśmiać -to potrafi tylko opozycja(żadnych propozycji,,pieniędzy nie ma i nie będzie"

Gość_Tos
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dla Tych co jeszcze nie załapali: oczko wodne przed każdym domem a nie mieszkaniem- widzicie różnicę???

Poza tym mam oczko wodne od kilkunastu lat , które jest jednocześnie zbiornikiem na wode...To co teraz chce wprowadzić rząd u mnie już istniało kilkanaście lat.. I to wcale nie utopia, wystarczy odpowiednie poprowadzenie rur ziemią od rynien domu i zabudowań.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Oczko wodne!

Najlepiej w kiblu, posadź sobie tam nenufary, będzie pachniało przy okazji

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

U mnie już robią oczko.Załatwiłem szybciej bo mam znajomości i mi się po prostu należy.Obawiam się tylko ,ze oczko stworzy mgłę,i to z ostrym cieniem.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Czytając niektóre wpisy oceniam,że słusznie zrobiłem sprzedając mieszkanie w bloku.Nie dość że nie miałbym oczka,to jak widać na dłuższą metę mieszkanie w bloku niektórym szkodzi na głowę.

kgb
          Zgłoś
          Odpowiedz

O taąk szkodzi

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

20:07. Tobie coś też chyba szkodzi na tej twojej prowincji, bo starasz się być dowcipny, ale co nie napiszesz, to suchar. Nie kopnął cię prąd w pracy, bo ty chyba elektryk z zawodu?Może zapomniałeś o koronnym haśle BHP obowiązującym w pracy elektryka - Z PRĄDEM OBCHODŹ SIĘ UDOLNIE, BO CI PRĄD PIERDOLNIE. Było ziazia od prądu i dlatego teraz taki jesteś lekko zgorzkniały i cyniczny?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No nie jest to tak.Kilka postów wcześniej napisałem,że oczko wodne lub zbiornik na deszczówkę to dobry pomysł.Raz że woda za darmo a dwa,że jakby podatek wprowadzili od deszczówki to się wtedy nie płaci.Z odpowiedzi wyszło że jestem głupi.Bo "gdzie se na balkonie zrobie?" I cały czas durne ataki jakby nie patrzeć mieszkańców bloków.Stąd wywód,który ani sucharem ani dowcipem nie miał być.Zaznaczam nie tyczył się wszystkich.Są blokowcy co już dawno na działeczkach deszczówkę zbierają.A na koniec 20:21 nie pierdolnął mnie prąd bo byłbym pierdolnięty a nie jestem.Pozdrawiam.

kgb
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie da się również ukryć, że jesteś wielbicielem PiSu, a po pewnym wydarzeniu już niczemu się nie dziwię. Zagadałem kiedyś niepochlebnie na temat PiSu ze starszym gościem, sądząc, że nie jest już biorcą 500+ i o mało nie dostałem lachą. Okazało się, że to był dziadek 500+ tzn. taki, który ma wolne od dawania wnukom kieszonkowego, od kiedy mają swój fundusz z naszych podatków. Ty też jesteś dziadkiem500+ i stąd uwielbienie dla PISu i oczek wodnych?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie jestem dziadkiem.Nie jestem też wielbicielem PISu.Reprezentuję negatywny elektorat do PO.A to wystarczy żeby przypiąć mi łatkę wielbiciela PISu.W dzisiejszych czasach wystarczy nie tolerować LGBT aby być okrzykniętym homofobem.Starczy być przeciw PO aby nazwano Cię pisiorem.Ot takie zacietrzewienie narodowe.

kgb
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dzielenie na sorty i zdradzieckie mordy zrobiło swoje.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

I strząsanie szarańczy też.

kgb
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Po prostu większości jest trudno jest uwierzyć, że gdzieś w okolicy żyje sobie taki 45 latek, który jest od wczesnej młodości apolityczny i doskonale widzi, że każda władza/partia ma za nic zwykłych ludzi i żyje tylko swoimi interesami.

Gość_piotr
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

45 lat.Kiedy to było.

kgb
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wszystko ładnie pięknie ale jest jedno ALE

Jeżeli np to oczko wodne pobiera wodę z głębi ziemi to rząd ma prawo pierwokupu posiadłości.

ForumowyIdiota
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ludzie niektorzy lazienki nie maja!

Wychodka nie maja! A Dupie sie oczko

wodne marzy!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Z ty strony se strzelic to oczko wodne

Czy z tamty strony,Za domem Czy przed domem! Kuzwa,juz som nie wiem! Bede tak teroz do rana myslal!

Ni moge spac! A moze se walne kolo stodoly!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę