zabieg oczyszczania twarzy - ? ile to kosztuje? czy możecie polecić jakąś kosmetyczkę ? z góry dziękuje za informację
ostatnio płaciłam 65 zł
witam:)
robię maseczki oczyszczające twarz:) maseczki korundowe i peeling z mikrodermabrazji:) swietna rzecz naprawde;) czesto robię Panią przed ślubem gdy maja problemy z cerą:krostki,przebarwienia...itp.
Polecam z czystym sumieniem,mam grono zadowolonych klientek po serii zabiegów:)
Teraz cały styczen i luty promocja na oczyszczanie+dojazd do domu klientki gratis!!:) pozdrawiam
tu nie miejsce na reklamy, zenada!! zawsze w styczniu i w lutym sa promocje bo po swietach jest mniejszy ruch wszedzie!! to klienci maja polecac a nie samej-samochwała.
a czy mono mogłabyś podac na siebie jakies namiary i ile by to mniej więcej kosztowało??
Lekarze dermatolodzy odradzają wizyty u kosmetyczek.Ja się nie zdecyduję na peeling na cerze z niedoskonałościami.
Masakra, ze jeszcze takie pseudo-kosmetyczki istnieją - mikrodermabrazja na krostki - idealne wyjście, zeby, pisząc kolokwialnie, rozgrzebać krostkę, a znajdujące się w niej bakterie rozsiać po calej skórze.
Jakiekolwiek inwazyjne zabiegi na skórze robi się w sterylnych warunkach, a ja nie wiem jak je zapewnisz w domu klientki;/.
I specjalistko, jesli piszesz o "peelingu z mikrodermabrazji", to wiedz, ze mikrodermabrazja to głęboki, intensywny peeling, trochę Ci masło maslane wychodzi....
omg takich zabiegów nie robi sie w domu, zenada
uuuu teraz zima to bedzie ciezko tylko na zamowienie moge sprowadzic pani pijawki salwatańskie oczywiscie trzeba bedzie doliczyc koszty za kuriera i mozemy wtedy dzialac :) nie polecam konkurencji oni uzywaja tylko przez pierwsza minute pijawek potem je zamieniaja na gnojaki afrykańskie a one juz wiadomo wiecej szkody niz pozytku by zrobily z Pani twarza - chciaz kto wie? mozna i sprobowac nawet z kremem ze zmiazdzonych skorkow pospolitych.
Krem Brevoxyl jest bardzo tłusty osobiscie nie polecam
tłuste kremy czesto sa tłuste bo bazą jest wazelina:) w niej dobrze rozprowadzają sie substancje czynne leku, ona zapobiega nadmiernej utracie wody ze skóry własciwej, ale tak naprawde w składzie mają lek, substancję chemiczna, która naskórek wysusza, więc nie wszystko, co tłuste natłuszcza..... trzeba poczekac jakiś czas na działanie leku, cierpliwie, nic nie działa po tygodniu
polecam ci kosmetyczke anne ciepiele, sama bylam u niej pare razy juz, i kosztuje chyba 65 zl jesli sie nic nie zmienilo bo dawno juz u niej nie bylam :) pani ma zaklad naprzeciwko biedronki na mickiewicza, tam jest tez salon sukni slubnych annabell
kiedys byłam u tej Pani na regulacji, do tej pory nikt mi tak brwi nie zrobił,polecam ale trzeba sie zapisac, ja nigdy nie moge sie dostac bez tego