PO to już relikt przeszłości, upadłe towarzystwo. Nawet dziennikarz ich wyprzedził.
A szkoda, bardzo lubiłam kabaret w ich wykonaniu.
PO było minęło, to samo stanie się z PIS i teraz cała nadzieja w nas, aby dobrze wybrać, gdzie nie będzie lepszych i gorszych, jednakowa odpowiedzialność dla wszystkich, niezależnie od zajmowanego stołka, zaprzepaszczania pieniędzy bez pociągania takich osób do odpowiedzialności, podziału społeczeństwa i obsadzania wysokich stanowisk osobami, które mają "plecy" i rodzinę w rządzie, a niekoniecznie doświadczenie i wykształcenie.
Dopóki nie pojawi się lepsza alternatywa PIS będzie rządził jeszcze długo 17:44. Na dzień dzisiejszy takiej alternatywy nie ma.
17:49. Na dzień dzisiejszy może nie ma, ale np. pojutrze okaże się ,że PIS musi się pakować:)
Tylko kto ich pozniej wsadzi? Poza Jarek nie będzie żył wiecznie, a bez niego cala partia sie rozleci.
Co do tej podwyżki o 11zł brata gościa z 16:15 to nie musi być ściema. Najniższa emerytura w Polsce w 2020r brutto to 2 grosze. Ile sobie brat wypracował tyle ma. Prawdopodobnie niezbyt długo pracował i ma niepełną emeryturę.
Bzdury wypisujesz 15:12.
17:08 - i oto na Twoim przykładzie widzimy, jaki właśnie mamy elektorat, wyszkolony na TVP - nic nie widzą, nic nie słyszą, nic nie myślą poza tu i teraz, a jutro jakoś to będzie, a jakoś to nie jest sposób na życie.
20:38, w latach 2007-15 i wcześniej, też się tak martwiles o przyszłość kraju i byłeś tak krytyczny do poczynań rządu?
17:49, to tylko pokazuje, jaki beznadziejny jest poziom całej polskiej polityki.
a Ty?
Mówisz o sobie chyba 13:24. Ja widzę u siebie kolosalną różnicę na plus.
20:02 - a co? 500+ dostajesz? Wszyscy też byliby zadowoleni, gdyby im co miesiąc dawali pieniądze za nic. Zaraz będą pojawiać się komentarze, że za jakie nic. Tak za nic, bo dziesiątki lat inni wychowywali swoje dzieci i państwo nie rozdawało pieniędzy, tylko każdy pracował licząc tylko na siebie. Nie wstyd i nie było żadnej ujmy było chodzić na zbieranie wiśni, truskawek czy dorabiać w każdy możliwy sposób. A teraz, dajcie przykład komu chce się tak pracować.
Mi powinni dawać jakiegoś + ze względu na potencjalnie utracone zyski przez 500+
Niech Ci Twoi mentorzy z PO, PSL i SLD wypłacą te utracone zyski bo to przez nich nic nie brałeś 12:56.