weźźźźź na wszystkich wątkach to piszesz.
Bo kaczorowi tak się upier....
Pomyśl trochę, to nie boli. Wchodzimy w dalszy etap gdzie zarażonych coraz więcej. Możliwe jest zmniejszenie obostrzeń więc więcej ludzi będzie na ulicach. Myślę,że na początek wystarczy Ci tyle wiedzy,żeby mózgu nie przeciążyć:)
Bo wtedy pewnie jakiś zaprzyjaźniony poseł uruchomi jakąś dystrybucję tego
Ja wczoraj zamówiłem taką mc-1
Wygląda kozacko. Może nie tak jak te nowe z filtrami bocznymi ale z wysyłką 24zl
Prawie tyle co ta szmaciana.
A na bank bardziej groteskowa i skuteczna.
I tak mam zamiar w tym łazić do biedronki.
Jak jakiś S. T. A. L. K. E. R.
Wam też polecam co inne niż te szmatki.
Zastanawiam się też nad maską Dali. Teraz modna ze względu na 4 sezon DzP
Dobry pomysł z tymi maskami bo niektórzy maja takie geby niewyjsciowe ze az zal patrzec.
09:20
Ty pomyśl, 16 kwietnia to data z sufitu, dlaczego nie 15 czy 17. A przede wszystkim jeśli jest taka konieczność to NATYCHMIAST. Tak wypowiadają się lekarze. Nie ma co czekać do 16 kwietnia.
Jestem za maskami,ale dlaczego od 16 a nie od poniedziałku?Kto i czym tam myśli i wydaje głupie rozporządzenia?
A wystarczyło to wprowadzić od początku zamiast większości obostrzeń. Teoretycznie każdy może być nosicielem i gdyby od razu był obowiązek noszenia masek, nie dochodziłoby do zarażeń.
Miałem się zesrać dziś aa zesram się później.Tylko dlaczego?
Dla pań jest już do kupienia taki strój
https://allegro.pl/oferta/arabska-chusta-burqa-burka-muslim-afganistan-7176822899
I super strój ,akurat na korona
Jeszcze trzeba oczy zasłaniać okularami ,bo przez oczy,nos,gardło się zaraża
i korek w d... bo może wskoczyć ,i tak będzie kwarantanna do maja albo i dłużej
No tak jest prawidłowa. Tylko nie wiem jak z ustawą o zakazie zakrywania twarzy. Pewnie masz rząd tego nie przewidział.
I o to chodzi. Dlatego właśnie mc-1
najlepiej załóż kondoma