sprzedawcy masek mają swoje 5 minut. Na każdym forum mamy takie tematy z odnośnikami do Allegro.
No twoi rodzice chyba jednak zapomnieli o tym. Teraz społeczeństwo musi się z Tobą męczyć.
Naukowcy odkryli, że wirus może być również w jelitach. W związku z tym rząd za dwa tygodnie wprowadzi dodatkowo do maseczek korki w dupe. Kontrolować będzie policja, trzeba będzie ściągnąć spodnie i się schylić.
Proponuję napis KTO W MASCE TEN ZA DUDĄ
A kto nie w masce za Putinem.
dokładnie, dobrze że nie jestem ani za jednym ani za drugim ale pis to jednak stan umysłu :)) szczególnie widać w ostatnich dniach
O twoim stanie umysłu doktorat by napisał.
Zakaz zakrywania twarzy obowiązuje tylko na imprezach masowych, nie na co dzień w zwykłych sytuacjach.
A ta maska, mc-1 jak ją nazywacie, to sorry, ale jakaś zabytkowa. Nie ma nawet kranika do odsączania potu :-D
Ja proponuje OP-1 i wirus niestraszny.Polecam
sok z piczy podobno wypala covid-19
Bardzo dobra, szkoda że teraz nie ma w ofercie. Ale są same kombinezony, ja kupiłem taki malarski ,do tego rękawice spawalnicze ,dobre buty no i maska mc1 z filtrem w formie skrzynki na ramieniu i już zestaw gotowy
ja będę chodził w kominiaręce takiej jaka zakładam pod kask do jazdy motocyklem
No właśnie, jak tam wasze maski? Co wybraliście, co kupiliście , w czym chodzicie? Ja już mam komplet 6 różnych masek +kombinezon i już w tym chodzę .
Nie rozumiem ,dlaczego temat który jest TAK WAŻNY I NA CZASIE tonie w śmieciach innych durnych wątków?
Macie go TRZYMAĆ NA WIERZCHU, JASNE?!
Ja wolę kupić, bo te darmowe mogą być skażone wirusem z Chin, a te za 8 zł są szyte w Polsce
wirus nie pozostaje na przedmietach dłużej niż kilka godzin ,tedy nemożne ...