od 2011
อาจ marnotrastwem uninych เงินที่ใหญ่ที่สุด และ mydleniem ตาให้กับผู้ที่ไม่ได้กลับของคุณ ผู้คนจะไปวิทยาลัยการฝึกงานรับการทำสัญญาเป็นรายไตรมาส และสิ่งที่ ของมันได้หรือไม่ หรือไม่ได้ทำอะไรก็เผากาแฟ และที่อยู่ ซองจดหมายหรือในทางกลับถูกมองว่าเป็นแรงงานฟรี แล้ว ที่จะดูต่อไป และจากนั้น ผู้อำนวยการทำให้เด็กหนุ่มที่อวดดี สิงหาคมบนฐานเนื่องจากการว่างงานได้ลดลงตั้งแต่ 150 คนถูกส่งให้ในตำแหน่งงาน มีจะได้รับดีกว่าที่จะอุทิศตัวอย่างที่ pienądze ให้เงินอุดหนุนงานใหม่ได้หรือไม่ แล้วอะไรคือความยาวของ กลับมาได้หรือไม่
w PUPie ludzi mają w du ....
pie ...
jak ta kobita ma okres to niech se tabletke wezmie
BYŁAM -ZŁOŻYŁAM- CZEKAM I TAK G@@O Z TEGO BĘDZIE!!!
A TE JEBAN@@@E URZĘDASY Z UP POWINNI SAMI DU@Ę RUSZYĆ I POMAGAĆ W ZNAJDOWANIU PRACY A NIE TYLKO KAWKĘ POPIJAĆ I NIE DAJ PANIE BOŻE PRZESZKODZIĆ BO WARKNIE TAKA NA CIEBIE ŻE JA PIERNICZE
NIEMILUCHY SAME !!!
Ta aga to chyba jeden z tych pindolniętych urzędasów UP
bo broni UP jak nikt inny
Co z tego, że zrobią te staże w końcu? Zapomnijcie o nich w tym roku czyli 2011 mamy malutko pieniędzy na staże 1/4 tego co mieliśmy w tamtym roku także nie pchajcie się tak ludzie.
Poza tym w tym roku staże będą dostawali jedynie ludzie, którzy idą na staż pierwszy raz !! I dobrze. Reszta osób niech zapomnie o stazach bo po prostu nie ma na to pieniędzy i trzeba to zrozumieć.
A Wy winicie nas że siedzimy, co my mamy do tego ? To nie nasza wina, Urząd nie dostał jeszcze pieniędzy na staże i szukajcie winy wyżej a nie u nas. !
Zasypujecie nas tymi podaniami bo nie chce wam sie chodzic do normalnej pracy tylko na staz bo lzej traktują a płaca lepiej niz na bezrobociu za 700 zł tak sie złajdaczyć, wiecie co inni ludzie myślą o stazystach ? Ja bym sie wstydziła wogole po coś takiego isc do urzędu pracy chyba ze pracodawca wymaga...
Bidaczki, cebulaczki
Hej ja na staż czekałam od stycznia, ale już 9czerwca zaczynam, więc kasa już jest.
ja jestem na stażu od marca