teraz to ludzie sie beda cieszyc jak beda miec prace nawet za 2 tysiace
A euro już po 4.65 . Drukarnie nbp pracują a 500 plusy się cieszą. Brawo PiS
Po pierwsze, wszystko wyjdzie w praniu. Po drugie obietnice wyborcze są spełniane. Po trzecie - epidemia ma dużo do rzeczy gościu 05:38. Tylko debil może pisać takie rzeczy jak Ty.
No to polski przedsiębiorca padnie jak mucha. Nie będzie małych firm lokalnych tylko duże koncerny zagraniczne które dostaną ulgi i obniżki kosztów. Nie bedzie "Januszy biznesu" ale bedziecie zdani na łaske zagranicy a i ceny i jakość produktów pozostawią wiele do życzenia. Ale najważniejsze ze tych wrednych prywaciarzy zaboli.....
Będziecie mieć pensje jak was pozwalniają po koronie
Jeszcze będziecie tęsknić do czasów, gdy można było pracować u małych lokalnych przedsiębiorców...
Dlaczego padnie ? Rączki mu do tyłka przyrosły ? Niech robi na siebie i będzie dobrze.
Przedsiębiorca sobie poradzi bez chmaskich odzywek i pracowników też. A ty zostając w kraju - nie. Albo bedziesz tyrał w koropacji zachodniej jak Morawiecki powiedział "za miske ryżu" albo nie bedziesz zarabiał wcale bo nie bedziesz miał gdzie pracować bo bez lokalnych firm te zachodnie nie będą konkurować i dbać o pracownika.
Przedsiębiorca daje ci kapitał którego używasz by zrobić więcej niż bez niego - gdyby nie jego kapitał ty pracowałbyś ciężej więcej i za mniej - lepiej robić koparką u prywaciarza czy łopatą na swoim? To nie kapitalista cie potrzebuje ale ty jego. Nie odwrotnie
Jak sobie poradzi to czemu tak wyjesz 10:31 ? Ja sobie też poradzę, od cwaniaczków proponujących minimalną i darmowe nadgodziny trzymam się jak najdalej. Nie powtarzaj się z tą miską ryżu bo się ośmieszasz tylko. Cytujesz wyrwaną z kontekstu wypowiedź nie rozumiejąc nawet o co w niej chodziło i czego dotyczyła. Akurat, bardzo mądrze powiedział wtedy Morawiecki, to tak dla Twojej wiadomości. Reasumując, nie strasz, nie strasz bo się zesrasz. Tym swoim kapitałem możesz sobie tyłek wytrzeć jeżeli nie będziesz miał rąk do pracy, no chyba, że zrobisz tak, jak pisałem wcześniej. Zakasasz rękawy i do roboty.
P.S. Lokalni przedsiębiorcy i lżejsza praca za więcej ? Dowcip roku normalnie ;)))
Ty jednak naprawdę jesteś idiotą.
Jaka prawda ? Mnie nic nie boli. Mam ubaw z tych, co próbują w tej sytuacji dyskredytować świetny rząd. Nic wam to idioci nie da. Co najwyżej przyniesie odwrotny skutek.
Rząd wprowadza szkodliwe regulację, nie obniżył podatków i powoduje inflacje przez gigantyczne transfery socjalne. W dodatku upolitycznia sądownictwo - jak rząd sie kiedyś zmieni to też je upolityczni swoimi ludźmi - i będą sie tak zmieniać upolitycznione sądy
Taki z Ciebie ekspert jak z koziego zadka trąbka 10:34. Dlatego Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. Rząd mamy bardzo dobry a poparcie dla niego ciągle wzrasta, między innymi dzięki takim narzekaczom jak Ty. Ludzie zauważają, że opozycja nie ma nic sensownego do zaproponowania, oprócz krytyki wszystkiego oczywiście.
"Rząd mamy bardzo dobry"
Nikogo twoje zdanie nie obchodzi!
Co za dzban !!
Pracodawcy rekomendują by zwalniać w pierwszym rzędzie pisowców bo Morawiecki mówi że jest super więc niech się sami przekonają na własnej skórze