Oj tutaj się mylisz wykształciuchu.
Z programów TVN24 gorąco polecam codzienne "Szkło Kontaktowe", program w którym jest możliwy bezpośredni kontakt na żywo poprzez rozmowy telefoniczne i pisanie smsów publikowanych na ekranie( codziennie 22:00),program "Czarno na białym"( codziennie 20:35) doskonałe reportaże komentujące bieżące wydarzenia w Polsce, program "Kawa na ławę"- niedziela 10:45. Temat znany już na Forum, program "Loża prasowa"- zawiera aktualne komentarze dziennikarzy na temat sytuacji społeczno- politycznej w Polsce. Miłego oglądanie.
Lepsze jest "W tyle wizji" w TVP Info. Zabawniejsze komentarze, celniejsze riposty, lepsza atmosfera i prowadzący. Od kiedy pojawił się ten program przestałem oglądać "Szkło kontaktowe" i wcale nie tęsknię.
Twój wybór. Widocznie Szkło Kontaktowe było dla Ciebie za trudne. Rozumiem, zmuszanie do myślenia bywa bolesne.
Nie było za trudne tylko za mało inteligentne, a prowadzący zbyt infantylni.
15:13
Proste umysły zawsze wybierają proste rozwiązania i stąd dzięki 500+ i obiecankom "13 emerytur" mamy, jak mamy. Mam nadzieję, że do czasu.......
Gdzie cie nauczyli tak marnej socjotechniki?Bo bardzo słabiutkie i oklepane te twoje wypocinki 15:28.
15:35.Mam wrodzony talent, czyli intelekt i potrafię myśleć samodzielnie. Nikt też nie zaimponuje mi resztami z pańskiego stołu, w przeciwieństwie do ciebie, sprzedajna marionetko za psi grosz.
Znasz takie mądre powiedzenie że "wiem ze nic niewiem" pajacu z 15:42?Ale to norma u takich jak ty.Z braku argumentów inwektywy.
Jeśli oglądasz "Szkło kontaktowe" i ono Ci się podoba to znaczy że nie potrafisz myśleć samodzielnie, nie okłamuj się więc 15:42. Zresztą doskonale widać to po Twoim ostatnim zdaniu.
Skoro piszesz takie banały to znaczy że Twój mózg jest bardzo prosty i nie radzi sobie z głębszym myślenie, gościu Real 15:28. Na szczęście ludzie z Twoim typem myślenia są w mniejszości i dlatego mamy coraz lepiej.
nima co robić zimno cimno na dworze Poli się w tych piecach i tyle
Dajcie spokój,ten fan szkła kontaktowego to znany troll z vectry.Nie karmcie trolla.
Dajcie sobie spokój, ten z 15:47, to dyżurny pisi troll za kasę, którą zarabia na tym forum udając Felice- srice i innych kretynów broniących jedynie słusznej partii. Dawniej nazywał siebie bardzo trafnie CIEMNIAKIEM12. Dlaczego 12? tego nie wie nikt, ale on pewnie wie. Może chodziło o wysokość IQ?
Faktycznie,to ten trol z vectry.l,nie karmić.Jak zwykle chamstwo,chamstwo i tylko chamstwo.