No i wszystko wiadomo. Paranoiczny dzieciak w akcji. Tym razem jako fan szkła kontaktowego.
Nazywaj sobie mnie, jak chcesz, LOTTO mi to. Ja piszę wtedy, kiedy chcę, bo nic nie muszę, w przeciwieństwie do ciebie ciemniaku12. Ty na tym forum pracujesz i zarabiasz(marnie, bo marnie, ale do emerytury każdy grosz się liczy). Wiesz jak nazywają tanie panie? Ostatnio też pojawiło się wielu tanich panów. Ty do nich należysz. Cieszysz się?
Chyba nie bardzo Ci to LOTTO skoro odpisujesz w taki, a nie inny sposób. Do Twojej wiadomości, ja również piszę kiedy chcę i co chcę i nie jestem żadnym ciemniakiem. Do emerytury jeszcze mam duuuużo czasu. Mimo swojego zacietrzewienia i zbłąkanych myśli jesteś bardzo zabawny. Wiesz o tym ?
Co ty powiesz? "Na mieście" mówią o tobie "Tani Drań". Nie wiedziałeś o tym?
Nie wiem co mówią na mieście ale z pewnością nie dotyczy to mojej osoby ponieważ bierzesz mnie w swoim obłąkaniu za kogoś, kim nie jestem. Naprawdę jesteś zabawny ;)
Normę już wykonałeś, czyli nazwałeś mnie obłąkanym, a teraz podlicz tydzień działalności na forum i wystaw rachunek dla zleceniodawców. Cieszę się, że jestem jedynym forumowiczem, który potrafi cię rozbawić, bo to też wielka sztuka, mając takiego bezmózga jak ty za interlokutora.
Po tym co wypisujesz nazwać cię obłąkanym to żadna ujma. Pasowałoby dosadniej ale nie będę zniżał się do Twojego poziomu.
Wybacz, Tani Draniu(nawiasem mówiąc ta nazwa, to mój patent), ale twój czas już się skończył i może teraz wróć do krytykowania wszystkich i wszystkiego w mieście, jak robisz to codziennie, ale w końcu za coś ci płacą, choć każdemu wisi, co piszesz. Bajo Bongo, Tani Draniu.
Postrasz nas trochę trollu,bo jeszcze dzisiaj tego nie robiłeś.
Szkoda nawet komentować Twoich wypocin paranoiczny dzieciaku. Żyj więc ze swoją paranoją i pisz co chcesz bo i tak nie ma to żadnego znaczenia. Bye.
Jak zwykle, płatna męska...... musiała napisać ostatni wpis w dyskusji, bo wtedy czuje się wygrany. Ciołku, nie liczy się, kto ostatni rzuca gównem, ale ile razy się w gównie tytła, a ty robisz to codziennie, 24 godziny na dobę szkalując, pomawiając, ubliżając i to za psi grosz. Nikt szanujący się by na to nie poszedł, zapewniam cię.
Fanowi jakiegoś szkła puszczają zwieracze ze złości, a jeszcze kilka postów wcześniej był taki elokwentny, ale KODfidenckiej natury nie oszukasz, wcześniej czy później, go...no wypłynie na wierzch.
Tobie wystarczy cokolwiek podrzucić i już potem małpujesz idealnie.Trochę więcej indywidualnej kreatywności. Te twoje kodfidenckie natury na wsiach nie mają TVN24, a poza tym one nigdy nie robią niczego za friko. Muszą mieć z tego profity, bo inaczej się nie udzielają. NIE ZAPOMNIJCIE!!!! Program "Czarno na białym" dzisiaj o 21:25, a "Szkło Kontaktowe" - 22:00. Ponadto polecam również w każdą sobotę o godz.20:00 program "Superwizjer". Bajo!
* "Czarno na białym" dzisiaj 20:25( za kilkanaście minut).