Jestem wyjątkowo zdziwiona tym co ma miejsce w szkole 5. Dzieci klas 3 w ramach odpracowania środy ( zajęcia odwołane z powodu braku wody ) spędzają sobotę w kościele. Przygotowują się do rocznicy komunii. A później na lekcjach religii będą miały zajęcia z polskiego, matematyki itp? Egzamin klas 6 wypał żenująco na tle innych szkół w mieście i okolicy, a tu takie decyzje dyrekcji!? Czy ktoś kontroluje takie działania?
Jest Pani słabo poinformowana, w szkole nr 5 zajęcia są odpracowywane we wszystkich klasach zgodnie z planem. Słaby informator i za duża chęć wywołania fermentu - może będzie stać Panią na słowo przepraszam.
starsze klasy były w szkole -np.5 klasa mojego syna
Droga Paniusiu !!
I co to kogo obchodzi że dzieci beda mialy dodatkowe lekcje przynajmniej sie czegos naucza a nie przez cale zycie beda tzn. "niedojebami" no nie?
Test 6 klas wypadł żenująca ?? Haha śmieszna jestes kobieto !!
To jest najlepsza szkoła jaka moze być!!!
Załuje ze opuszczałam tyle lekcji z powodu ciągłych wagarów itd.
To jest najlepsza szkola pod słoncem !! A jak ześ była babo głupia ze posłalas swoje dziecko do tej szkoły to juz twoj problem a nie miasta i szkoły.
Nauczyciele sa wymagajacy i dobrzy umieją nauczyć wielu rzeczy !!! I weźcie ludzie ogar!!!